سید محسن حبیبی با تاکید بر در معرض فرسایش بودن سردر تاریخی دانشگاه تهران گفت: متاسفانه بتن در قسمت هایی از سردر دانشگاه تهران خورده شده و باید برای اولین بار این بنای تاریخی و فرهنگی کشور مورد بازسازی و مرمت دقیق قرار گیرد.

سید محسن حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: طرحی برای مرمت سر در دانشگاه تهران به دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران ارائه شده اما هنوز این طرح به تصویب نرسیده است.

رئیس پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران با بیان اینکه بیش از 40 سال از ساخت سر در دانشگاه تهران گذشته است، خاطرنشان کرد: سر در دانشگاه تهران یک بنای تاریخی است و در هویت شهر تهران جا افتاده است. جنس سر در دانشگاه تهران از بتن است که متاسفانه بتن در قسمت هایی از این بنا خورده شده است بنابراین باید مرمت دقیقی در آن صورت گیرد.

حبیبی افزود: مرمت سر در دانشگاه تهران کاملا آسیب شناسی شده و در اولین فرصتی که پیش بیاید باید مرمت صورت گیرد تا این بنای تاریخی به صورت واقعی خود حفظ شود.

این استاد پردیس هنرهای دانشگاه تهران در پاسخ به اینکه آیا احتمال تخریب سر در دانشگاه در صورت تعویق در مرمت آن وجود دارد به مهر گفت: احتمال تخریب وجود ندارد. بتن آرمه معمولا تخریب نمی شود بلکه از شکل و زیبایی اش کاسته می شود.

رئیس پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران درباره اجرایی شدن طرح مرمت سر در دانشگاه به مهر گفت: به محض اینکه طرح در هیئت رئیسه دانشگاه تصویب شود مرمت سر در اجرایی خواهد شد. البته از آنجا که دانشگاه تهران میراث فرهنگی است مرمت سر در دانشگاه باید به موافقت سازمان میراث فرهنگی نیز برسد.

حبیبی با بیان اینکه رئیس دانشگاه تهران مشوق ضرورت بررسی مرمت سر در دانشگاه بوده است، افزود: کلیات طرح مرمت سر در دانشگاه تهران به کمیته زیباسازی دانشگاه تهران ارائه شده است و امیدواریم حمایتهای شهرداری تهران نیز برای اجرایی شدن مرمت سر در جلب شود.

وی افزود: اجرای مرمت سر در دانشگاه تهران اولین مرمتی است که برای این بنای تاریخی صورت می گیرد.