مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور گفت: از 75 میلیون جمعیت کشور کمتر از یک درصد از روخوانی قرآن کریم، مفاهیم و ترجمه آن را متوجه می شوند.

حجت الاسلام حمید محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: تشکیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور به ریاست دبیر شورای انقلاب فرهنگی و با حضور چهار وزیر، دو نماینده مجلس و رؤسای همه دستگاه هایی که وظایف قرآنی دارند مهم ترین دستاورد سال 88 بود.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش عمومی قرآن توسط آموزش و پرورش، پژوهش قرآن توسط آموزش عالی کشور و تبلیغ و ترویج را به عهده وزارت ارشاد اعلام کرد و گفت: حوزه علمیه در این سه عرصه حضور مستمری خواهد داشت.

حجت الاسلام محمدی، آموزش دو میلیون کارمند دولت به همراه خانواده هایشان که نزدیک به 10 میلیون هستند را بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و افزود: آموزش 14 میلیون دانش آموز کشور بر عهده آموزش و پرورش است.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سهل ترین کار در حوزه علوم قرآنی را آموزش و پیچیده ترین کار را تبلیغ و ترویج قرآن عنوان کرد.

این مسئول بر ارائه برنامه های قرآنی در قالب های هنری به جامعه تاکید کرد و یادآورشد: پوشیدن لباس هنر به مفاهیم قرآنی بر تاثیرگذاری آن بر جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی اظهار داشت: از زیرساختهای تربیت نسل در ارتباط انس با قرآن نباید غفلت شود و فعالیتهای قرآنی باید از پایه و کودکی آموزش داده شود.

ساخت 30 کرسی تلاوت قرآن کریم در 30 استان کشور

این مسئول از ساخت 30 کرسی تلاوت قرآن کریم در 30 استان کشور در همین راستا خبر داد و افزود: هر کدام از این کرسیها با هزینه ای بالغ بر پنج میلیون تومان ساخته شده است.

محمدی بر آموزش عمومی در پنج حیطه روخوانی و روان خوانی، حفظ بخشی از قرآن، زیبا خوانی، مفاهیم و تفسیر و شرح بعضی آیات به شدت تاکید کرد.

وی تاثیر حضور قرآن در صحنه رفتار فردی و اجتماعی را بسیار مهم دانست و ادامه داد: باید همراه با آموزش روخوانی قرآن، مفاهیم و آداب الهی را نیز به مردم منتقل کرد.