محمد جواد آل احمد در گفتوگو با خبرنگار مهر در قم با اشاره به راهاندازي سيستم تلفن گوياي 137 افزود: اين سيستم به عنوان بهترين راه تعامل با مردم انتخاب و راه اندازي شده و با پيگريهاي به عمل آمده از يك ماه پيش اين سيستم به صورت گويا در خدمت همشهريان ميباشد.
وي طرح انتقادات، پيشنهادات، پرسشها، پيگيري و دريافت پاسخ سوالهاي مطرح شده، معرفي پروژههاي شهرداري، بخش فوريتهاي خدمات شهري و … را از جمله قابليتهاي سيستم تلفن گوياي 137 ذكر كرد و افزود: اين سيستم در تمامي ساعات شبانهروز آماده ارائه خدمت به همشهريان است و آنان ميتوانند بسياري از كارهاي خود مانند تعيين قرار ملاقات و … را بدون مراجعه به شهرداري از اين طريق انجام دهند.
آل احمد دربارة نحوة دريافت پيشنهادات و انتقادات توسط اين سيستم گفت: همشهريان پس از اين كه پيشنهاد، انتقاد و يا سؤال خود را در رابطه با قسمتهاي مختلف شهرداري بر روي پيغامگير اين سيستم مطرح كردند مي توانند پس از مدتي جواب خود را با استفاده از كد دريافتي، بگيرند.
وي خاطرنشان كرد: در گذشته دانشجويان، محققان و شهروندان بايد براي به دست آوردن آمار و اطلاعات مورد نياز خود به ادارات و معاونتهاي مختلف شهرداري مراجعه ميكردند، ولي در حال حاضر تمامي فعاليتهاي عمراني سطح شهر و آمار و اطلاعات مربوطه با استفاده از شماره 137 ممكن است.
وي ارائه اخبار روز شهرداري و مواردي را كه نيازمند اطلاعرساني سريع ميباشد را از ديگر قابليتهاي 137 ذكر كرد و خاطر نشان كرد و گفت : همشهريان ميتوانند از طريق 137 با شهرداري و مجموعة مديران شهرداري تماس برقرار كنند و در صورت نياز، وقت ملاقات تعيين كنند.
مدير روابط عمومي شهرداري در مورد نحوة تهيه نرمافزار تلفن گوياي 137 گفت: براي راهاندازي 137، از تلفن گوياي تمام كلانشهرها بازديد داشتهايم و تهيه و تدوين برنامه جامع و كامل آن 3 ماه به طول انجاميده است. وي افزود: در حال حاضر به جرأت ميتوان گفت: 137 قم پايلوت تلفن گوياي كلانشهرها شده است و نمونة نرمافزاري آن در اختيار تمام كلانشهرها قرار گرفته است.