به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد ابراهیم مداحی صبح امروز دوشنبه در مراسم رونمایی از نشان چشم انداز که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد با بیان این مطلب که سند چشم انداز از طریق نهادهای مشورتی نظام و سه منبع دولت، دانشگاهها و هیئتهای علمی تشکیل شده است گفت: این سند پس از تشکیل به تصویب مقام معظم رهبری رسید و ابلاغ شد.
وی در ادامه عنوان کرد: شرایط را باید برای درک مشترک بین مردم و نخبگان ایجاد کرد که روش اجرایی آن طراحی و نظارت راهبردی در راستای تبیین این سند است.
رئیس کمیسیون موارد خاص مجمع تشخیص مصلحت نظام نتیجه تبیین این سند را برگزاری 12 همایش منطقه ای عنوان کرد که با اهداف فراگیر کردن مشارکت نخبگان، ایجاد ادبیات مشترک، مستندسازی و ایجاد پشتوانه ملی برای سند چشم انداز برگزار شدند. این همایشها در 11 منطقه دانشگاه آزاد برگزار شد.
دکتر مداحی دستاورد این همایشها را شناسایی نخبگان و ایجاد تبادل اطلاعات میان دبیرخانه مجمع و نخبگان عنوان کرد.
رئیس کمیسیون موارد خاص مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد: در طی برگزاری این همایشها تا کنون هزار و 300 مقاله ارسال شد که 610 مقاله گزینش شده و507 مقاله با 11 عنوان در کتاب همایشها چاپ شده است.
دکتر مداحی اضافه کرد: 30 جلسه توجیهی به منظور بهینه سازی همایشها به اجرا درآمده و در کنار آن کارگاه های آموزشی برای تربیت مبلغین چشم انداز نیز برگزار شد.
وی با خاطرنشان کردن این مطلب که در پی برگزاری این کارگاهها مدارک معتبر به شرکت کنندگان برای ورود به دستگاههای رسمی ارائه شده است اظهار داشت: تا کنون 14 کارگاه همایشی برگزار شده و برای کلیه افراد شرکت کننده گواهینامه علمی صادر شده است تا مقدمه شکل گیری برخی نهادها به وجود آید.