تجمع بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در محکومیت حرمت شکنی عاشورا و تجدید میثاق با آرمان های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری امروز دوشنبه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این تجمع که امروز دوشنبه در محکومیت حرمت شکنی عاشورا و اعتراض بـه این گونه حرکات تأسف بار و تجدید میثاق بـا آرمان های مقدس حضـرت امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب، اساتید، کارکنان، دانشجویان و مدیران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

دکتر دانش فرد، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم تأکید کرد: همانطور که از اول انقلاب با جان و دل از انقلاب اسلامی حفاظت کرده ایم، با هوشیاری مردم و اطاعت از مقام معظم رهبری اجازه نمی دهیم خواب های شوم استکبار جهانی و دشمنان قسم خورده انقلاب تعبیر شود.

وی افزود: کسانی که به حرمت شکنی عاشورا پرداختند در نظر احدی از ملت شریف ایران هیچگونه جایگاهی ندارند.

دانش فرد خاطرنشان کرد: قاطبه مردم با تأسی از آموزه های عملی ولایت فقیه مبنی بر حضور در صحنه توام با آرامش باید در حفاظت و صیانت از ثمرات و دستاوردهای گرانقدر انقلاب اسلامی نظیر حوزه های علمیه، دانشگاه آزاد اسلامی، سپاه پاسداران و ... باید بکوشند.

در خاتمه این تجمع، قطعنامه ای از سوی شرکت کنندگان صادر شد و بر تجدید عهد جامعه دانشگاهی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با آرمان های مقدس حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای "مدظله العالی" و شهدای سرافراز و والا مقام انقلاب اسلامی تاکید شد.

پاسداشت اصل ولایت فقیه، ارزشهای اسلامی و انقلابی و فرهنگ عاشورایی وظیفه و تکلیف الهی، دینی و شرعی از سوی جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در راه صیانت از این حریم مقدس مورد تاکید قرار گرفت.