به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، درپي ادامه بي اعتنايي آشكار رژيم اسرائيل به بيانيه ها و مخالفت هاي آمريكا با گسترش شهرك سازي درمناطق فلسطين اشغالي، منابع آمريكايي به شكل مستقيم دولت اسرائيل و بويژه آريل شارون نخست وزير آن را به سوء استفاده از سرگرم بودن دولت بوش درانتخابات براي گسترش و تقويت شهرك سازي متهم كردند.
اين منابع افزودند: رفتارهاي اسرائيل فضاي اعتماد ميان دولت جرج بوش و دوستش شارون را متزلزل مي كند و اين دولت احتمالا نامه كتبي براي شارون ارسال مي كند و در آن نارضايتي خود را از عمل نكردن شارون به وعده هايي كه در آوريل گذشته به بوش درباره جلوگيري از گسترش شهرك سازي را به وي ابلاغ كند، بويژه وعده هايي كه شارون در برچيدن كانون هاي شهرك نشيني داده بود.
افشاي مخالفت آمريكا همزمان با سفر اليوت ابرامز رئيس بخش خاورميانه شوراي امنيت ملي اين كشور به اسرائيل صورت مي گيرد. وي در اين سفر چند ديدار سياسي با شارون و همتاي او احمد قريع نخست وزير تشكيلات خودگردان انجام داد. ابرامز در اين ديدارها موضوع طرح جداسازي شارون و عقب نشيني از غزه و شمال كرانه باختري و نيز تعهدات طرفين را به نقشه راه بررسي كرده است.
مقامات رژيم صهيونيستي اخيرا در واكنش به انتقادهاي آمريكا بويژه كالين پاول وزير امور خارجه اين كشور اين انتقادها را كم اهميت خوانده بودند.
فقط يك روز پس از افشاي طرح ساخت 600 خانه جديد در شهرك معاليه آدوميم در شرق بيت المقدس اشغالي و طرحي براي افزايش جمعيت آن از 30 هزار به 60 هزار نفر ظرف سه سال آينده ، طرح ديگر رژيم صهيونيستي فاش شد. براساس اين طرح رژيم صهيونيستي بطور كاملا محرمانه درصدد احداث مجتمع مسكوني يهودي نشين جديد در بيت المقدس در حدود 15 هزار دونم ( هر دونم 900 متر است) از اراضي بيت المقدس عربي است. رژيم اسرائيل تمام اين زمين ها را از ساكنان فلسطيني آن مصادره كرده است .
اين توطئه از زمان حكومت اسحاق رابين معدوم موجود بود اما بنا به دلايل شرايط صلح به حال تعليق درآمد و نخست وزيران پس از وي همچون شيمون پرز، بنيامين نتانياهو و ايهود باراك نيز از اجراي آن خودداري كردند تا اينكه آريل شارون با گستاخي هرچه تمام تر تصميم خود را براي يهودي كردن كامل بيت المقدس و اخراج فلسطينيان از آن آشكارا اعلام كرد.
خبر اعتراض آمريكا به اسرائيل در حالي است كه يك منبع اسرائيلي فاش كرد اسرائيل درحال آماده كردن سندي است كه به آمريكا توضيح دهد در برخي مناطق شهرك نشين با تراكم جمعيتي مواجه است كه گسترش شهرك سازي را ضروري مي سازد و از دولت آمريكا مي خواهد با آن مخالفت نكند.