به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حسین اردونی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر دو مرکز شبانه روزی درمان و توانبخشی بیماران روانی مزمن در استان فعال است، افزود: این مراکز در شهرهای بیرجند و فردوس با ظرفیت 35 نفر فعال است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون 613 بیمار روانی شناسایی شدند، گفت: 300 نفر از بیماران روانی شناسایی شده زیر پوشش خدمات سازمان هستند.
اردونی به راه اندازی دو مرکز جامع درمان و توانبخشی بیماران روانی مزمن (مراقبت در منزل و روزانه) در شهر بیرجند اشاره کرد و بیان داشت: این مراکز با ظرفیت 120 نفر به این بیماران خدمات ارائه می دهد.
وی پرداختن به امر درمان و توانبخشی بیماران روانی، ارائه خدمات برای توانمندسازی بیماران روانی، دستیابی به استقلال نسبی و خودکفایی را از جمله اهداف راه اندازی دفتر بیماران روانی برشمرد.
اردونی در ادامه سالمندان را از دیگر اقشار دریافت کننده خدمات این سازمان دانست و اظهار داشت: بهزیستی به این قشر خدمات نگهداری و توانبخشی در مراکز شبانه روزی، روزانه و مراقبت در منزل ارائه می دهد.
وی با بیان اینکه جهت توانمندسازی سالمندان، طرح توانمندسازی این قشر از جامعه در شهرهای بیرجند، فردوس، خوسف و بشرویه اجرا می شود، تصریح کرد: بالغ بر 280 سالمند زیر پوشش این طرح قرار دارند.
به گفته وی در حال حاضر چهار مرکز شبانه روزی توانبخشی نگهداری سالمندان در شهرهای بیرجند، فردوس و قاین از 75 سالمند مراقبت می کند.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی خراسان جنوبی در پایان خاطرنشان کرد: دو مرکز مراقبت در منزل سالمندان نیز در مرکز استان و شهرستان فردوس به 110 سالمند در منازلشان خدمت ارائه می کنند.