به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حسن علم الهدایی ظهر یکشنبه در مراسم بازدید مسئولان مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خراسان افزود: با همکاری مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خراسان آمادگی ایجاد مرکز رشد تخصصی صنعت آب و برق در استان را داریم.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان اظهار داشت: از مهمترین نقاط قوت این پارک وجود پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی به عنوان قوی ترین بازوی تخصصی موسسات فناور و بهره گیری از حدود 25 عضو هیئت علمی تمام وقت است.
در ادامه رئیس مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خراسان افزود: این مجتمع از بزرگترین مراکز علمی - کاربردی در شرق کشور است که حدود 850 دانشجو دارد.
حمید وارسته پور با تاکید بر اینکه با توجه به تخصصی بودن و تکنولوژی بالای صنعت آب و برق آموزش در وزرات نیرو اجباری است، خاطرنشان کرد: مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خراسان فرا استانی است که با استانهای گلستان، سمنان، خراسان شمالی و جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان همکاری دارد و حدود 50 شرکت آب و برق وابسته به وزارت نیرو به طور مستقیم با این مرکز فعالیت می کنند.
وارسته پور از راه اندازی مرکز آموزشی مدیریت انرژی در صنعت و ساختمان با همکاری کشور ژاپن خبر داد و افزود: به منظور تحقق مبحث 19 مقررات ملی ساختمان حدود دو ماه دیگر مهندسین ژاپنی برای بازدید از مجتمع به خراسان سفر می کنند.
وی گفت: راه اندازی سایت علمی- آموزشی انرژی های نو نیز با همکاری شرکت سانا در مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق خراسان در حال بررسی است.