محمد خواجوی در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، افزود: سال گذشته اقدام به نگارش و تدوین طرح جامع قرآنی کشور کردیم اما اینقدر در مقابل آن ایستادگی کردند که آن طرح تبدیل به منشور چند برگی شد.
وی بیان کرد: در آن طرح سازمان تبلیغات اسلامی را به عنوان متولی فعالیت های قرآنی در کشور معرفی کردیم که با این مسئله موافقت نشد.
خواجوی یادآور شد: در منشور توسعه فرهنگ قرآنی، وظایف دستگاهها در خصوص فعالیتهای قرآنی مشخص شده و هماهنگی بین دستگاههای قرآنی و سیاست گذاری فعالیتها توسط شورای مشخص شده در این منشور، انجام می شود.
وی تاکید کرد: لازم است دستگاههای فرهنگی عضو این شورا نسبت به اجرای این منشور اهتمام جدی داشته باشند.
اعتبارات قرآنی عادلانه توزیع شود
خواجوی همچنین بیان داشت: دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی کشور در بخش اعتبارات بهره مناسبی نبرده است و با مشکلات زیادی در این خصوص مواجه است.
وی با بیان اینکه سازماندهی اتحادیه ها و موسسات قرآنی را دارالقرآن انجام می دهد اما پول آن دست دیگران است، افزود: هیچ کمکی به موسسات و اتحادیه های قرآنی در کشور نشده است و ما پولی برای کمک به آنها نداریم.
این مسئول با بیان اینکه اعتبارات قرآنی سال آینده 40 میلیارد تومان اعلام شده است، اظهار داشت: حالا که دستگاههای متعددی در حوزه قرآنی در کشور فعالیت می کنند مطابق با شرح وظایفشان اعتبارات را عادلانه تقسیم کنند و در مقابل برنامه صحیح اعتبار داده شود.
وی یادآور شد: به برخی موسسات قرآنی کمک های زیادی شده در صورتی که هیچ کاری تاکنون انجام نداده اند.
رئیس سازمان دارالقرآن کشور تصریح کرد: ظرفیت دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی بیش از 30 میلیارد تومان است در حالیکه ما سالانه تنها سه تا چهار میلیارد تومان می گیریم.
خواجوی ابراز داشت: بهترین چهره های توانمند و پیشکسوت قرآنی کشور در این مجموعه کار می کنند و این مجموعه از سیاست گذاری درست و برنامه ریزی صحیح و متخصصین زبده بهره برده است.
وی افزود: نحوه کار در این مجموعه علمی و برنامه ریزی شده است و به صورت هیئتی وارد میدان نشده ایم.
خواجوی بیان داشت: نگاه به چشم رقیب به اتحادیه ها درست نیست زیرا حکومت ما مردم سالاری دینی است و هرکس باید در چارچوب وظیفه خود عمل کند.