یک گروه از پزشکان مسلمان به منظور خدمات به هموطنان خود و نشان دادن چهره حقیقی دین اسلام دست به یک اقدام ابتکاری زده و کلینیک پزشکی را برای کمک به بیماران نیازمند و تنگدست آمریکایی در ایالت اوهایو بدون توجه به دین و نژاد آنها راه‌اندازی کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه کلمبوس دیپچ ، ملکه حق از پزشکان مسلمان این کلینیک گفت: ما می خواهیم نهایت تلاش خود را در کمک کردن به دیگران به ویژه در این زمان بحران اقتصادی انجام دهیم.

ملکه حق یکی از اعضای گروه 22 نفره پزشکان و پرستاران مسلمان است که این کلینیک را راه اندازی کرده اند.
 
کلینیک نور از دیروز جمعه 25 دی ماه آغاز به کار کرده و خدماتی چون معاینات دوره ای رایگان، مشاوره با افراد بدون بیمه پزشکی و کمک دولتی به نیازمندان ارائه می دهد.

این پزشک مسلمان که از سال 1973 تا 2005 در بیمارستان کودکان برای کودکان نیازمند کار کرده هدف از تأسیس این کلینیک را علاقه مسلمانان به هموطنان خود و تصحیح باور غیرمسلمانان درباره اسلام دانست.

این کلینیک بخشی از ابتکار عمل مسلمانان در سال 2008 به منظور راه اندازی کلینیکهایی برای کمک به نیازمندان آمریکایی است. براساس این ابتکار عمل، کلینیکهای اسلامی در شهرهای سینسیناتی و دیتون نیز افتتاح شده است. مسلمانان آمریکایی این ابتکار عمل را در سراسر کشور آغاز کرده اند.

انجمن دانشگاه پزشکی مسلمانان که بیش از یک دهه از فعالیت آن می گذرد اکنون به 16 هزار بیمار در سراسر آمریکا از تمام ادیان کمک می کند.

در سال 1996 یک گروه از دانشجویان مسلمان آمریکا که از عدم حضور مسلمانان در حل مسائل اجتماعی آمریکا ابراز نارضایتی می کردند نخستین کلینیک خیریه تمام وقت را در ایالات متحده افتتاح کردند.

آمریکا را می توان در میان غنی ترین کشورهای جهان دانست اما این به اصطلاح دموکراسی صنعتی شده نتوانسه پوشش خوبی برای بخش سلامت و بهداشت تمام شهروندان خود فراهم کند. براساس گزارشهای سازمان توسعه و همکاری اقتصادی ایالات متحده دوبرابر بیش از بریتانیا، فرانسه و آلمان برای بهداشت و سلامت هر فرد هزینه می کند اما هنوز هم در بحث عمر متوسط و مرگ و میر کودکان از دیگر کشورها عقب است.

این کلنیکهای جدید مسلمانان تلاشهای تازه ای از سوی مسلمانان آمریکایی برای ارائه تصویر بهتری از اسلام و اصلاح باورهای نادرستی است که درباره این دین آسمانی و پیروان آن وجود دارد.

مسلمانان آمریکایی که تعداد آنها را بین 6 تا 7 میلیون نفر ارزیابی کرده اند پس از حملات تروریستی یازدهم سپتامبر در معرض سوء ظن و باورهای نادرست قرار گرفتند و به رغم تمام تلاشهای 9 سال گذشته تلاشهای یک افراط گرا برای بمبگذاری در خطوط هوایی ایالات متحده و کشتار در پایگاه نظامی تگزاس وضعیت برای مسلمانان وخیم تر شد.

سیده یاسین از پزشکان مسلمان داوطلب در کلینیک نور گفت: ما در این کلینیک نمی خواهیم دین خود را به دیگران تحمیل کنیم بلکه تنها می خواهیم به جامعه نشان دهیم ما به عنوان مسلمان، یک گروه متحده هستیم و می خواهیم به آنها کمک کنیم.

دکتر فوزان نارول از دیگر داوطلبان اعتقاد دارد که این مأموریت چندان هم ساده نیست. تغییر دیدگاه افرادی که نسبت به اسلام هیچ اطلاعی ندارند سخت خواهد بود ما تنها قصد داریم بر مداوای بیماران تمرکز کنیم.