رئیس سازمان صدا و سیما درباره برنامه‌های مناظره در رسانه ملی تاکید کرد امیدوارم با همکاری و تعامل سازنده همه نخبگان و جریانات مختلف فکری بتوانیم آزاد‌اندیشی واقعی را در جامعه نهادینه کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، عزت الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما با تشکر از اظهارنظرها و پیشنهادات صاحب‌نظران و دلسوزان آگاه در مورد برنامه‌های مناظره در رسانه ملی گفت: امیدوارم با همکاری و تعامل سازنده همه نخبگان و جریانات مختلف فکری بتوانیم آزاد‌اندیشی واقعی را در جامعه نهادینه کنیم.

وی ادامه داد: پس از گذشت سی سال از عمر انقلاب اسلامی، خوشبختانه نظام جمهوری اسلامی به قدری استوار شده که طرح بحث‌های مخالف و نقد سیاست‌های رسمی نظام نه تنها کوچکترین خللی به پایه‌های استوار آن وارد نمی‌کند، بلکه باعث تقویت و استحکام بیشتر آن می‌شود.

رئیس سازمان صدا و سیما افزود: این نظام متکی به آراء مردم است و بیش از هر نظام مدعی دیگر در جهان، برای استمرار حاکمیت خود به آراء مردم مراجعه می‌کند. بنابراین آگاهی آحاد جامعه نسبت به آن چه که در پیرامون آنان می‌گذرد از لوازم لاینفک نظام است.

ضرغامی با اشاره به وجود بحث‌های سازنده و متقابل در بسیاری از شبکه‌های سیما و صدا گفت: برخی از این برنامه‌ها که به دلایل خاصی از مخاطب بالاتری برخوردار می‌شوند باید با مشارکت، پشتیبانی و مراقبت بیشتر نخبگان و خواص جامعه در مسیر اصلی خود حفظ و تقویت شود.

رئیس رسانه ملی با اشاره به اینکه رأی مردم هیچگاه زینتی نبوده افزود: افراد و مسئولان باید همواره خود را در معرض نقد قرار داده و پاسخگوی مردم باشند و بدانند که نظام کشور اندرونی و بیرونی ندارد.

رئیس سازمان صدا و سیما با تأکید بر اهمیت جنبه منطقی و استدلالی مناظره‌ها؛ هر گونه رفتار احساسی، عصبی، تخریبی و سیاه‌نمائی را از آسیب‌های جدی این امر دانست و از شخصیت‌هائی که در این مناظره‌ها شرکت می‌کنند؛ درخواست کرد تا به هوراکشیدن‌های جناحی و قبیله‌ای بی‌اعتنا باشند و هدف اصلی آنان در این گفتگوها صرفاً رضای خدا و منافع مردم باشد.

رئیس رسانه ملی "موضوع محوری" و "نگاه به آینده" را از جمله سیاست‌های اصلی رسانه در این عرصه دانست و اظهار امیدواری کرد که با پیشرفت فرهنگ مناظره؛ دولت و مسئولان و مدیران نظام در حل مشکلات جامعه و انتخاب مسیر مطلوب بیش از گذشته توفیق یابند.