ساری - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی مازندران از برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران شمال کشور در ساری خبر داد.

دکتر سبحان بهرامی پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه برگزاری این کارگاه در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری اظهار داشت: این کارگاه از روز گذشته آغاز شده و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه این کارگاه برای نخستین بار به صورت مشترک از سوی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور و دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار می شود، خاطرنشان کرد: کلاس های مختلف از جمله درمان پرستانی، بهداشت محیط، بهداشت خانواده، بهداشت و روان، تغذیه، EOC و ENS در این کارگاه ارائه خواهد شد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی مازندران با بیان اینکه مازندران به عنوان مرکز استان های شمالی در این خصوص تعیین شده است، تصریح کرد: در این کارگاه از دانشگاه های گلستان، گیلان، بابل، سمنان، شاهرود و دانشگاه علوم پزشکی مازندران حضور دارند.

بهرامی با اشاره به اینکه بیش از 100 نفر از پرسنل مختلف دانشگاه های شمال کشور در این کارگاه حضور دارند، افزود: روسای مرکز فوریت ها، روسای مدیران درمان، روسای EOC، کارشناسان مسئول حوادث و مسئولین بخش های مختلف دانشگاه های علوم پزشکی حاضر در این کارگاه شرکت کردند.