سید محمد حسینی اعلام کرد که وزارت ارشاد آمادگی هر نوع حمایتی از شاعران متعهد را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که صبح امروز برای افتتاح چهارمین جشنواره بین المللی شعر فجر به مجتمع فرهنگی - هنری بوشهر آمده بود، بعد از این مراسم به جمع خبرنگاران آمد و به سئوالات آنان درباره سیاست های این وزارتخانه در حوزه شعر، برخوردهای اخیر با مطبوعات و مسائلی در خصوص جنگ نرم رسانه های بیگانه پاسخ گفت.

وی با اشاره به ظرفیت های شاعران ایرانی ابراز امیدواری کرد در سال های آتی نیز جشنواره شعر فجر تداوم یابد و داوران مانند امسال کاری به اسامی شاعران نداشته باشند و بیشتر شعر را مد نظر قرار دهند.

حسینی همچنین از اهدای حداقل 14 سکه بهار آزادی به نفرات اول این جشنواره که مراسم اختتامیه آن اول اسفند ماه در تالار وحدت تهران برگزار می شود خبر داد.

وزیر ارشاد در ادامه شاعران را از آلوده شدن به مباحث سیاسی تنگ نظرانه بر حذر داشت و گفت: وزارت ارشاد آمادگی هر نوع حمایتی را از شاعران متعهد دارد.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر که پرسید با وجود اعلام برگزاری جشنواره فجر به صورت بین المللی چرا حضور شاعران خارجی در این جشنواره کمرنگ است، گفت: در جشنواره امسال حداقل 10 شاعر از کشورهای مختلف حضور دارند و تاکید ما در بخش بین‌الملل جشنواره شعر فجر به همایش شاعران ایران و جهان است که اردیبهشت ماه سال 89 برگزار می شود. از این رو جشنواره شعر فجر در واقع بسترساز حضور شاعران بیشتر در آن همایش است.

حسینی درباره برخوردهای اخیر با مطبوعات نیز با بیان اینکه وزارت ارشاد تنها یکی از اعضای هیئت نظارت بر مطبوعات است، خاطر نشان کرد: تصمیم درباره برخورد با مطبوعات به صورت جمعی اتخاذ می شود و معاونت مطبوعاتی تنها یکی از اعضای این هیئت است لذا باید در تحلیل این برخوردها به این مسئله توجه کرد.

وزیر ارشاد با اشاره به لغو امتیاز چندین نشریه در ماه های اخیر افزود: امیدوارم دیگر نیازی به این قضایا نباشد و کار مطبوعات سامان بهتری بگیرد. مطبوعات نیز باید تکلیف خود را بدانند؛ الان در حال حاضر 5 نفر از آقایان خارج نشین اطلاعیه داده اند و در ضدیت با نظام تعابیر بسیار تندی را کرده اند. طبیعی است که اگر رسانه ها بخواهند مبلغ افکار و اندیشه های آنان شوند این نشان می دهد که آنها نیز به نوعی دارند این نظریات را تبلیغ می کنند و راهشان را در جهت مخالفت با نظام جدا کرده‌اند. خط قرمز مطبوعات مسائل نظام است و کسانی که ایستاده اند و مخالفت می کنند باید در راهی که انتخاب کرده اند تجدید نظر کنند.

وی همچنین از درج برخی بیانیه‌ها از جانب شخصیت‌های فرهنگی و هنری که از اتحادیه‌هایی مانند اتحادیه اروپا، غرب و آمریکا می‌خواهند که جشنواره‌های ایرانی را تحریم کنند انتقاد کرد.