رئیس دانشگاه شهید چمران در این نشست که شامگاه شنبه برگزار شد با تاکید بر پیگیری هرچه سریعتر احداث ساختمان اصلی پارک علم و فناوری، اظهار داشت: با توجه به زمانبر بودن ساخت پارک در قطعه زمینی در محل پلیس راه قدیم اهواز ـ اندیمشک، پیشنهاد می شود زمینی که در شیرین شهر در اختیار دانشگاه قرار گرفته، به پارک علم و فناوری خوزستان واگذار شود.
مرتضی زرگر شوشتری تحکیم پیوند میان دانشگاه و صنعت را نویدبخش آینده روشنتر در زمینه توسعه پژوهشهای کاربردی دانست و از استقرار دفاتر پژوهش و فناوری شرکتهای بزرگ در پارک علم و فناوری خوزستان استقبال کرد.
وی با اشاره به تقاضای برخی شرکتهای بزرگ استان برای استقرار واحدهای پژوهشی آنها در پارک علم و فناوری تصریح کرد: ظرفیت همکاری این دفاتر با دانشکدهها وجود دارد و برخی دانشکدهها در بخش حفاری و سیمان به خوبی میتوانند با دفاتر پژوهشی این شرکتها فعالیت کنند.
همچنین رئیس پارک علم و فناوری خوزستان از استقبال شرکتهای بزرگ استان برای استقرار در پارک خبر داد و گفت: پیرو تفاهمنامه منعقد شده با شرکت ملی حفاری، ساختمان مورد نیاز برای استقرار دفتر پژوهش و فناوری این شرکت پیش بینی شده که پس از تجهیز، اواسط اسفندماه افتتاح میشود.
بابک مختاری افزود: 30 تفاهمنامه برای 30 دستگاه اجرایی ارسال شده تا در صورت تمایل نسبت به استقرار دفاتر تحقیقاتی در پارک اقدام کنند که تاکنون حضور چند شرکت قطعی شده است.
در ادامه این نشست، تاسیس دفاتر ادارات پژوهش و فناوری شرکت ملی حفاری و شرکت سیمان خوزستان در پارک علم و فناوری به تصویب رسید.
همچنین آئین نامه استقرار شرکتهای دانش بنیان در پارک علم و فناوری خوزستان مورد بررسی قرار گرفت و کلیات آن تصویب شد.
آئین نامه استفاده از اعتبار پارک علم و فناوری خوزستان توسط شرکتهای مستقر از دیگر مواردی بود که کلیات آن به تصویب رسید.
همچنین در نخستین شورای پارک علم و فناوری خوزستان برگزاری کنفرانس تحقیق و توسعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی مطرح و تصویب و مقرر شد این کنفرانس به صورت یک همایش تقویمدار هر ساله در اهواز برگزار شود.