به گزارش خبرنگار پارلمانی اعزامی مهر به کویت، رئیس مجلس شورای اسلامی به محض ورود به فرودگاه کویت در پاسخ به سئوال خبرنگاری که از اهداف سفر لاریجانی به کویت جویا شد گفت: ایران و کویت در همه شرایط حتی شرایط حساس منطقه گفتگوهای مختلفی با هم داشتند. بنابراین پس از دعوت دوستم آقای الخرافی مناسب دیدم سفری به کویت داشته باشم تا در خصوص شرایط مختلف با یکدیگر صحبت کنیم.
وی افزود: در این سفر در خصوص مسائل دوجانبه و مسائل مهم منطقه بحث و تبادل نظر صورت خواهد گرفت. البته دیدار دوستان ما در کویت برای ما بسیار مسرت بخش است.
خبرنگاری از لاریجانی در خصوص ادعاهای عربستان سعودی علیه ایران از جمله دخالت در مسائل یمن سئوال کرد که وی گفت: نکته ای وجود دارد که باید به آن توجه کنیم مستمرا کشورهایی که دشمن جهان اسلام هستند بدنبال تفرقه بین کشورهای اسلامی هستند . شما اگر به یاد داشته باشید وقتی صدام به ایران حمله کرد خیلی از کشورها را از ایران ترساندند و پشت صدام قرار گرفتند اما این یک هراس دروغین بود و شما ملاحظه کردید چه آتشی در منطقه بوجود آورد.
وی افزود: یا در سالهای اخیر مرتبا دیدید که آنها بین شعیه و سنی فتنه انداختند و درگیری ایجاد کردند و مشکلات را در عراق و کشورهای دیگر بوجود آوردند ، اخیرا نیز ملاحظه کردید که یک روحانی در عربستان به آیت الله سیستانی جسارت کرد.
لاریجانی تصریح کرد: اینها تحرکات دشمنان اسلام است. مسئله دیگر مثل قضیه فلسطین است. ما با یمنی ها دوست هستیم و همیشه توصیه کرده ایم با فرقه های مختلف با هم سازگار باشند. اینها اتهامات واهی است که به ایران می زنند. روابط ما با خیلی از کشورهای منطقه دوستانه است . ما حتی با سعودی ها هم روابط دوستانه داریم.
رئیس مجلس خاطرنشان کرد: ما دوستانه به برادران سعودی خود گفتیم کارهایی که در یمن انجام می شود به نفع خودشما هم نیست. نظرمان هم همین است و صریح هم آن را مطرح کردیم اما روابط دوستی ما با کشورهای عربی اسلامی برقرار است.
خبرنگاری در خصوص شایعه حمله حمله قریب الوقوع اسرائیل به ایران سئوال کرد که وی گفت: ما گوشمان به این چیزها آشنا است. از دیرباز از این حرفها زیاد می زدند ، توصیه می کنیم شما هم جدی نگیرید. آنها اگر جرات این کار را داشتند تا کنون انجام می دادند. در فارسی مثلی است که می گوید ما بیدی نیستیم که به این بادها بلرزیم.
رئیس مجلس اضافه کرد: لذا شما هم به این امور خیلی توجه نکنید. اما این مسائل موضوعی را نشان می دهد و آن این است که غربی ها به جای توجه به تجاوزات اسرائیل به فلسطین سعی دارند ذهن ها را به سمت دیگری منحرف کنند.
خبرنگار دیگری از مسائل پیش آمده پس از انتخابات در ایران از لاریجانی سئوال کرد و وی پاسخ داد: در ایران دموکراسی موضوع جدی است. بحث های طرفین هم جدی است. شاید برای برخی کشورها غیرطبیعی باشد اما این نشان از وجود دموکراسی در کشورما است.
لاریجانی در اولین برنامه سفر خود در کویت با ایرانیان مقیم کویت و اعضای سفارت ایران دیدار خواهد کرد.