نمایش "دوازده" که بر اساس نمایشنامه "دوازده مرد خشمگین" نوشته شده به کارگردانی منیژه محامدی روز آخر جشنواره بیست وهشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در بخش مهمان به نمایش در می‌آید.

منیژه‌‌ محامدی نویسنده وکارگردان نمایشهای"آمادئوس"، "کوری"،"تبرئه شده‌گان"،"چشم اندازی‌ از پل"و... امسال نمایش "دوازده" نوشته رجینالد رزساعت 17:30 و 20 در تالار سایه در بخش مهمان جشنواره بیست وهشتم تئاتر فجر را به صحنه می‌برد.

محامدی درباره چگونگی آماده‌سازی این نمایش به خبرنگار مهر گفت: طراح صحنه نمایش احمد کچه‌چیان است و در حال آماده سازی دکور نمایش هستیم. تمام تلاش گروه این است که نمایش تا روز اجرا آماده شود.

وی ادامه داد:"دوازده" بر اساس نمایشنامه "دوازده مرد خشمگین" نوشته شده است. این نمایش نسبت به متن اصلی کوتاهتر شده است و به جای 12 مرد عضو هیئت منصفه از 6 بازیگر زن و 6 بازیگر مرد استفاده شده است. دو روز بعد از پایان جشنواره بیست وهشتم اجرای این نمایش در تالار سایه آغاز خواهد شد.

محامدی افزود: در اجرای جشنواره از ویدئو پروجکشن و زیرنویس انگلیسی استفاده نمی‌کنیم چون نمایش در بخش مهمان به صحنه می‌رود و لزومی به این کار نمی‌بینم.

این نمایش  قضاوت 12 نفر افراد هیئت منصفه را به نمایش می‌گذارد که برای گناهکار بودن یا نبودن پسری شانزده‌ساله که متهم به قتل است تصمیم می‌گیرند. 

در "دوازده" محمد اسکندری، مهوش افشارپناه، فرهاد قائمیان‌،‌ فرزانه نشاط ‌خواه، فروغ قجابگلی،فرناز رهنما، مجید جعفری، سام کبودوند، محمد نادری، هانیه بساتینی، محمود لاچینی و نازگل نادریان ایفای نقش می‌‌کنند.

مریم غیورزاده مدیر اجرا و طراح لباس، ارشام مؤدبیان آهنگساز و دستیار کارگردان و بابک کچه‌چیان طراح صحنه این نمایش هستند. بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از دوم تا یازدهم بهمن‌ماه در تهران برگزار می‌شود.