سفرا و روسای نمایندگی های سیاسی کشورهای برزیل، بحرین، مکزیک، کرواسی، تاجیکستان، فلسطین، روسیه، کره جنوبی، افغانستان، ژاپن و هند صبح پنجشنبه از بزرگترین پروژه تاریخ مدیریت شهری کشور و همچنین برج میلاد بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در ابتدای این بازدید سفرا و روسای نمایندگیهای کشورهای مختلف روز گذشته در کارگاه مدیریت پروژه تونل توحید حضور یافتند و در نشستی با حضور مدیران این پروژه شرکت کردند.

در این نشست، دکتر نصر آزادانی، مدیرعامل سازمان فنی و مهندسی شهر تهران با ارائه توضیحاتی پیرامون پروژه تونل توحید گفت: ترافیک یکی از چالشهای اصلی مدیریت شهری تهران است به طوریکه یکی از اولویت های اصلی شهردار تهران از روز نخست کاری است.

وی افزود: در این راستا طی چهار سال گذشته سالیانه به طور متوسط 40 کیلومتر به بزرگراه های تهران افزوده شده و هر سال 20 تقاطع غیر همسطح در تهران ایجاد شده که معضل تقاطع ها به جهت چراغ راهنمایی حل شد.

نصر آزادانی پروژه تونل توحید را یکی از پروژه های بزرگ شهر تهران دانست و گفت: در مسیر این تونل 7 تقاطع وجود دارد و متوسط زمان عبور از این تقاطع ها 40 دقیقه به طور عادی است.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی احداث این تونل از 30 ماه پیش آغاز شد یادآور شد: در محل مورد نظر گزینه های مختلفی از جمله پل، تعریض همسطح و تونل مطرح بود که به دلیل ترافیک بسیار زیاد و تاسیسات شهری و بافت تجاری و مسکونی بهترین گزینه احداث تونل تشخیص داده شد.

به گفته مدیرعامل سازمان فنی و مهندسی شهر تهران، روش اجرا در محیط شهری در این پروژه بزرگ بسیار قابل توجه است. ضمن اینکه تامین فضای لازم برای کار چهار هزار پرسنل به صورت سه شیفت و همچنین 800 دستگاه ماشین آلاتی که فعالیت دارند از دیگر ویژگی های این پروژه است.

وی با اشاره به اینکه رکورد احداث تونل توحید در کمتر پروژه ای در سطح شهر سابقه دارد، گفت: این پروژه زمینه ساز مبادله تجربیات بین شهرهای مختلف است و ما علاقه مندیم بتوانیم از تجربیات سایر کشورها و شهرهای جهان در پروژه های دیگر استفاده کنیم.

بر اساس این گزارش بازدیدکنندگان در ادامه با عبور از تونل توحید از نزدیک با این پروژه بزرگ کشور دیدن کردند.