گروه اجتماعي خبرگزاري مهر : محل جديد نمايشگاههاي تخصصي و عمومي در كيلومتر 15 جاده مخصوص كرج واقع شده و به لحاظ وسعت فضا و امكانات موجود تفاوت چنداني با محل نمايشگاه بين المللي تهران ندارد. اما مخالفان انتقال نمايشگاه همچنان اصرا دارند اين اقدام شهرداري را به يك جريان سياسي تبديل كنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي "مهر" ، به دنبال بازديد مديران و مسئولان اصناف و اتحاديه هاي مختلف از محل جديد نمايشگاه تهران همگان اذعان داشته اند كه مي توان در محل جديد نمايشگاههاي تخصصي را برگزار نمود.

معاون خدمات شهري شهرداري تهران در جمع خبرنگاراني كه براي پوشش خبري محل جديد نمايشگاه در آن مكان حضور يافته بودند، گفت: تمام امكانات براي برگزاري نمايشگاه فرش مهيا و آماده شده است.

از سوي ديگر رييس شوراي شهر تهران نيز به خبرنگاران گفت: دوستان نبايد اين قبيل موضوعات را سياسي جلوه دهند ، زيرا اين مساله يك موضوع كاملا تخصصي و شهري است.

در عين حال شركت سهامي فرش ايران با توجه به اينكه از سوي منتقدان تغيير محل نمايشگاه تحت فشار قرار گرفته است با صدور يك اطلاعيه اعلام كرد حاضر به برگزاري سيزدهمين نمايشگاه فرش در محل جديد نمي باشد. در حالي كه اعضاي اتحاديه فرش ايران محل جديد را پذيرفته و معتقدند مي توان در اين مكان نمايشگاه فرش برگزار كرد.

در واقع موضع گيري هاي مخالفان انتقال نمايشگاه با جهت گيري هاي سياسي صورت مي گيرد و اين مساله اي است كه مديريت شهري نسبت به آن اظهار نگراني نموده و معتقد است تبديل يك موضوع شهري به يك جريان صرف سياسي آثار و پيامدهاي مخرب و زيانباري را براي جامعه و شهروندان به دنبال خواهد داشت.

مخالفان انتقال نمايشگاه به دنبال هر گام مثبت و سازنده اي كه مديريت شهري به سوي تعامل و ايجاد روابط حسنه بر مي دارد ، آنها به بهانه هاي ديگري متوسل مي شوند كه هيچ گونه اساس و پايه منطقي را به همراه ندارد. به گونه اي كه تا ديروز بهانه محل مورد نظر را داشته و امروز كه اين محل در جاده مخصوص فراهم شده است به يكباره صحبت از كارگاه چوب و... مي شود.

رييس شوراي شهر تهران نيز با مثال آوردن يك مكان فرهنگي همانند فرهنگسراي بهمن كه روزگاري كشتارگاه و محل ذبح گاو و گوسفند بوده است نشان داد كه تمام بهانه هاي آنها با هدف جريان سازي و بر هم زدن فضاي آرام جامعه صورت مي گيرد. آيا مخالفان تغيير محل نمايشگاه با حضور در فرهنگسراي بهمن متوجه مي شوند كه روزي اين مكان كشتارگاه بوده است؟

قطع به يقين جواب منفي خواهد بود اما با توجه به سابقه مكان مورد نظر مي توان چنين ادعايي نمود محل جديد سبقه نمايشگاهي ندارد كه اين مساله به تنهايي در اصل موضوع تفاوتي حاصل نمي كند.

همچنين شركت سهامي فرش ايران با بهانه قراردادن وسعت محل جديد نمايشگاه ، آن را دستمايه اي براي عدم برگزاري نمايشگاه در مكان مذكور قرار داده است كه رييس شوراي شهر تهران با رد اين بهانه عنوان كرد: آنها هر مقدار فضا براي برگزاري نمايشگاه فرش نياز داشته باشند در اختيارشان قرار مي دهيم.

از سوي ديگر معاون خدمات شهري شهرداري تهران نيز در خصوص نحوه رفت و آمد بازديد كنندگان نمايشگاه فرش گفت: شهرداري تهران از ميادين اصلي شهر همچون ميدان آزادي و ايستگاههاي مترو ، اتوبوسهايي در نظر گرفته كه مردم را به محل جديد نمايشگاه انتقال و دوباره باز گرداند.

در واقع اين قبيل بهانه ها از سوي مخالفان باعث شده كه مديريت شهري براي دوري جستن از مسائل حاشيه اي ، اقداماتي را صورت دهد كه جاي هيچ گونه بهانه جويي را براي مخالفان باقي نگذارد. به طوري كه تامين 250 خط تلفن در محل جديد كه به تدريج به تعداد آنها افزوده خواهد شد، يكي از اقداماتي است كه شركت گنندگان در نمايشگاههاي محل بين المللي همواره از آن محروم بوده اند. البته اين فقط يك جزء كوچك از اقدامات مديريت شهري براي آماده سازي محل مذكور مي باشد.

در هر حال آن طور كه از شواهد امر پيداست مخالفان انتقال نمايشگاه به خارج از شهر تهران قصد دارند با استفاده از حربه هاي سياسي نسبت به يك موضوع كاملا تخصصي و كارشناسي شده موضع گرفته و چنين حرف خود را در بين مردم پيش ببرند كه موافقان اين انتقال قصد ضربه زدن به دولت  و قرار گرفتن در مقابل برنامه هاي دولت را دارند!

بنابراين با جوسازي هاي واهي و غير منطقي در مقابل استدلالات كارشناسي شده جبهه گرفته و مي خواهند موضوعي را كه خود تا ديروز موافق انجام آن بوده اند و براي اجراي آن بودجه و برنامه نيز داشته اند، به يكباره در فضايي سياسي حل و فصل نمايند.