محمدعلی رامین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نشریات دانشجویی به عنوان یک گروه تازه وارد و غیرحرفه ای شاید در سالهای گذشته مورد توجه نبودند اما این مجموعه که به تعداد هزاران عدد شناسایی شده اند بستر مناسبی برای توسعه نشریات حرفه ای ما هستند و رسانه های مکتوب و دیجیتالی آینده می توانند از توانمندی های نشریات دانشجویی به خوبی استفاده کنند.
وی ادامه داد: از این رو وزارت ارشاد در صدد است علاوه بر امکانات وزارت علوم، تمهیداتی قائل شود تا بتواند به طور مستقیم از نشریات دانشجویی حمایت کند.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد گفت: وزارت ارشاد می تواند از جمله در برگزاری همایشها و شناساندن نشریات دانشجویی به جامعه رسانه ای کشور همکاری کند. همچنین راهکارهایی را دنبال می کنیم که با همکاری وزارت علوم در تدوین قانون جامع رسانه ها و قوانین داخلی وزارت علوم از نشریات دانشجویی حمایت شود.
محمد علی رامین معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد
وی همچنین افزود: در زمینه حمایتهای مادی در حوزه چاپ و نشر نیز با همکاری وزارت علوم برنامه هایی را دنبال می کنیم.
رامین در پاسخ به این پرسش که آیا وزارت فرهنگ و ارشاد برنامه ای برای ورود نشریات دانشجویی به عرصه جامعه و کیوسک مطبوعات دارد به مهر گفت: ورود نشریات دانشجویی که نشریات داخلی و مربوط به یک مجموعه خاص هستند به بازار و عرضه آنها در خارج از محیط دانشگاهی در حال حاضر اولویت ما نیست اما می توان از مطالب ارزشمند نشریات دانشجویی در رسانه های فراگیر استفاده شود.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد درباره نظارت دانشگاهها بر نشریات دانشجویی نیز به مهر گفت: نظارت دانشگاهها هرچه با دقت بیشتر باشد برای رشد مجموعه مفیدتر است. دقت بیشتر موجب کمتر شدن اشتباهات می شود و این اشتباهات اعتماد بیشتری را به وجود می آورد. نظارت کمتر دانشگاهها بر نشریات دانشجویی خطا و انحطاط به وجود می آورد اما در عین حال ما تلاش می کنیم با تعریف جامع از نشریات دانشجویی، نظارت بر آنها به صورت خودکفا و توسط خود آنها انجام شود.