رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی با انتقاد از چندان نتیجه بخش نبودن روش های پیشگیری و درمان سرطان سینه گفت: برای اطلاع رسانی در امر پیشگیری و درمان سرطان سینه به تحقیقات پژوهشی جامع نیازمندیم که تاکنون صورت نگرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی منتظری در نخستین سمپوزیوم یک روزه اطلاع رسانی سرطان سینه، چالشها و راهکارهای آن با تاکید بر این نکته که امروزه مهمترین بخش مبارزه با سرطان ها به طور اعم و سرطان سینه به طور اخص بحث اطلاع رسانی است خاطرنشان کرد: در کشور ما هنوز هیچ یک از راه های تشخیص و درمان سرطان سینه از قبیل خودآزمایی، معاینه بالینی و ماموگرافی به طور کامل نتیجه بخش نبوده و حتی در کشورهای پیشرفته نیز چندان توفیقی نداشته است.

وی اظهار داشت: در بحث اطلاع رسانی عمده ترین کار مناسب سازی ارتباطات و آگاهی رسانی برای عموم مردم در تمامی سطوح و به طور فراگیر است.

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی ادامه داد: این اطلاع رسانی ممکن است موجب اضطراب در بانوان شود که امری بدیهی بوده و برای کاهش آن باید اطلاعات به صورت ساده و شفاف ارائه شود و اطلاع رسانی کارشناسی شده و دارای استراژی تئوریک باشد.

منتظری اضافه کرد: برای کاهش اضطراب بانوان باید اطلاع رسانی صحیح و با استفاده از زبان مخاطب صورت گیرد و در این زمینه از اعداد و ارقامی استفاده شود که برای مخاطب قابل درک است.

وی با انتقاد از این مطلب که گاها در برخی اطلاع رسانیها مخاطب را ترسانده و اطلاع رسانی مثبت تنظیم نمی شود، عنوان کرد: در جهت گیری اطلاع رسانی سرطان سینه برای آینده نیازمند تحقیقات جامع هستیم که متاسفانه تاکنون صورت نگرفته است.

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی افزود: رسانه ها در بحث اطلاع رسانی باید اطلاعات صحیح را به مخاطب عرضه دارند که متاسفانه گاهی شاهد ارائه اطلاعات نادرست از رسانه های مطرح کشور هستیم.