سید محمدحسین جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سازمان بهزیستی مطابق ماده 26 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، مصوب 27/11/80 امکان قانونی برای صدور مجوز مراکز غیر دولتی از جمله مهدهای کودک را دارد.
این مقام مسئول در سازمان بهزیستی تاکید کرد: رویکرد خصوصی سازی فعالیت مهدهای کودک توسط بهزیستی حتی در روستاها نیز رعایت شده و هم اکنون بیش از 200 هزار کودک 3 تا 6 ساله در روستا مهدها از خدمات جامع مراقبتی و فرهنگی، تربیتی و آموزشی استفاده می کنند و حدود 10 هزار مربی از زنان روستایی طی سالهای گذشته در این روستامهدها مشغول کار شده اند.
به گفته جوادی، تجربه سه دهه فعالیت سازمان بهزیستی در این بخش تخصصی نشان داده که کیفیت خدماتی که توسط بخش خصوصی در مهدهای کودک ارائه می شود بالاتر از خدمات مشابه بخش دولتی است.
مدیرکل دفتر امور کودک و نوجوان بهزیستی با اشاره به آسیب شناسی مهدهای کودک خصوصی گفت: مهدهای کودک خصوصی باید حداقل منافع اقتصادی را به همراه داشته باشند و اگر این مهدها از سیاستهای حمایتی نظیر معافیت از مالیات مانند دیگر مراکز آموزشی بهره مند نشوند، به دلیل بالا بودن هزینه ها ممکن است خدمات آنها تابعی از نیازهای جامعه شود که بعضا این نیازها با برنامه های تربیتی و فرهنگی سازمان بهزیستی در تعارض است و مورد تائید سازمان هم نیست.