خرم آباد - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد گفت: وقف سرمایه ای عظیم و ارزشمند برای تبلیغ و گسترش دین است و احیای وقف و موقوفات سبب ترویج فرهنگ وقف می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی ظهر دو شنبه در دیدار با پرسنل اداره اوقاف استان لرستان، با اشاره به اهمیت وقف در اسلام اظهار داشت: وقف سنت حسنه نبوی و صدقه جاریه ای است که سبب جاودانه شدن اموال و باقیات صالحات می شود.

وی تصریح کرد: پیشرفت معنوی، فرهنگی و اجتماعی مراکز آموزشی، درمانی، رفاهی، خدماتی و مساجد و تکایا و زیارتگاهها از آثار وقف می باشد.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد از وقف به‌عنوان یک حرکت ابتکاری ادیان الهی جهت نشر دین و رفع نیازها و گرفتاری‌های مردم یاد کرد و گفت: وقف یک کار خدایی است که سبب ماندگاری یاد و نام انسان در دنیا می‌شود.

حجت الاسلام میرعمادی با بیان اینکه وقف در برگیرنده مفاهیم دیگر خوبی‌ها است، افزود: یکی از رموز ایستادگی ائمه معصوم(ع) در برابر طاغوت‌های زمان، تکیه‌ آن‌ها بر وقف بوده است.

وی وجود موقوفات متنوع در لرستان را افتخار بزرگی برای مردم این استان دانست و تصریح کرد: موقوفات مربوط به سیدالشهدا(ع) و مدارس و حوزه‌های علمیه در این استان بسیار چشمگیرتر است.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد ترویج دین و مکتب اهل بیت(ع) و تقویت حوزه های علمیه را از جهت گیری های وقف دانست و خاطر نشان کرد: مبلغان، گویندگان و رسانه ها باید در راستای ترویج فرهنگ وقف تلاش کنند.