به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه عراقی الکوثر، همزمان با تهدیدها و هشدارهای صالح المطلک نامزد رد صلاحیت شده مشمول قانون پاکسازی بعثی ها و خضیر المرشدی سخنگوی حزب منحله بعث که به سوریه گریخته است درباره پیامدهای اجرای تصمیمات هیئت بازخواست و عدالت و جلوگیری از مشارکت تمجید کنندگان بعث و بعثی ها در انتخابات آتی، نجف اشرف شب گذشته شاهد چهار حمله تروریستی علیه زائران حضرت مولی الموحدین علیه علیه السلام بود که در نجف اشرف به سوگ خاتم النبیین(ص) و سلاله پاکش حضرت امام حسن مجتبی(ع) نشسته بودند.
به گفته یک منبع مسئول در استان نجف اشرف، تعداد حملات تروریستی که حامیان رژیم بعثی سابق و تکفیری ها انجام دادند به چهار انفجار می رسد و خبر رسانه ها و برخی پایگاههای اینترنتی مبنی بر وقوع سه انفجار تروریستی صحت ندارد.
وی از شهادت دست کم سه زائر و زخمی شدن 34 نفر دیگر خبر داده است در حالی که شاهدان از شهادت چهار نفر سخن گفه اند.
صالح مطلک و ظافر العانی هشدار داده بودند در صورت عملی شدن تصمیمات هیئت بازخواست و عدالت مبنی بر رد صلاحیت آنها به سبب آنکه مشمول قانون پاکسازی بعثی ها شده اند، عراق به نقطه صفر(زمان رژیم صدام) بر می گردد.
مطلک همچنین تهدید کرد عراق به وضیت خود طی سالهای 2004 تا 2005 بازخواهد گشت که شاهد انفجارهای تروریستی خونین بود که بر اثر آن دهها هزار نفر از مردم عراق از جمله شهروندان شیعه به شهادت رسیدند که آن انفجارها به طور خاص شیعیان را هدف قرار داده بود.
خاطر نشان می شود که هیئت تجدید نظر تشکیل شده از سوی پارلمان عراق روز چهارشنبه 14 بهمن بر اثر دخالت های آمریکا با صدور حکمی به نامزدهای رد صلاحیت شده اجازه مشارکت در انتخابات داد، اما اعلام کرد به پرونده این افراد پس از انتخابات رسیدگی خواهد شد.
این هیئت در نهایت روز دوشنبه 19 بهمن بر اثر فشارهای مردمی در عراق از این تصمیم عقب نشینی و اعلام کرد که طی روزهای آینده به تمام پرونده های نامزدهای رد صلاحیت شده رسیدگی خواهد کرد که در نهایت "صالح المطلک" رئیس جبهه گفتگوی ملی و "ظافر العانی" از نامزدهای فهرست العراقیه به ریاست "ایاد علاوی" (نخست وزیر سابق) را فاقد صلاحیت لازم برای شرکت در انتخابات پارلمانی هفتم مارس(شانزدهم اسفند) دانست و به این ترتیب این دو نامزد دارای گرایش بعثی از حضور در انتخابات پارلمانی هفتم مارس منع شدند.
این دو چهره از شخصیتهای وابسته به حزب منحله بعث بوده اند که در سالهای اخیر علیه ایران نیز مواضع خصمانه ای داشته اند.
از سوی دیگر در فهرست، نامزدهای دارای صلاحیت برای شرکت در انتخابات پارلمانی نام "طارق الهاشمی" معاون رئیس جمهوری عراق، "خالد العطیه" نایب رئیس پارلمان، "عادل عبدالمهدی" معاون اول رئیس جمهور نیز دیده می شود.