سعید ابراهیمی‌فر اعتقاد دارد اگر شیوه شوراهای بررسی تلویزیون مفید بود، باید فیلمنامه‌های مناسبی تولید می‌شد.

سعید ابراهیمی‌فر درباره وجود شوراهای متعدد تصویب فیلمنامه و تاثیر آن در  تاخیر تولید پروژه‌های تلویزیونی به خبرنگار مهر گفت: اگر نظارت شوراها به  به شیوه موجود مفید بود، باید یک فیلمنامه شسته و رفته برای کار به دست ما می‌رسید که  به لحاظ کیفی  مشکلی نداشته باشد. اما در حال حاضر طور نیست و برخی مواقع فیلمنامه‌ها به لحاظ فنی مشکلات زیادی دارند.

وی در ادامه افزود: بهتر است شیوه نظارت بر فیلمنامه‌های تلویزیونی اصلاح  شود، چرا که تعداد زیاد شوراها منجر به چند پارگی در فیلمنامه می‌شود. از سوی دیگر وقتی تعداد شوراها زیاد باشد، مسلماً سلایق مختلفی هم وارد کار شده و همین مسئله منجر به کند شدن روند تصویب فیلمنامه می‌شود. باید در این باره یک فکر اساسی کرد.

این کارگردان خاطرنشان ساخت: هدف از نظارت بر فیلمنامه مسلماً بالا رفتن کیفیت است. بنابراین باید خروجی این شوراهای نظارت ،فیلمنامه کامل با کیفیت خوب باشد و به لحاظ محتوایی مشکلی نداشته باشد.

ابراهیمی‌فر درباره اینکه بودجه چقدر در تعویق پروژه موثر است، توضیح داد: مسائل مالی به تهیه‌کننده مربوط می‌شود، اما به هر حال کاری که قرار است شروع شود، مسلماً همه عوامل خود را با شرایط موجود وفق می‌دهند و به تعاملی می‌رسند تا وسط کار دچار مشکل نشوند.

وی درباره اینکه چرا کمتر شاهد نقد اجتماعی در کارهای تلویزیونی هستیم، گفت: به هر حال تلویزیون سیاست‌های خاص خودش را دارد و در این باره مسئولان تلویزیون باید پاسخگو باشند و  از نویسندگان بخواهند به  نقد موضوعات اجتماعی بپردازند.