سالانه بيش از 350 هكتار از بهترين زمين‌هاي كشاورزي استان قم، به علت تخريب اراضي از چرخه توليد زراعي خارج مي‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، رييس سازمان جهاد كشاورزي استان قم گفت: در حالي كه همه كشورها به حفظ اراضي خود همت مي‌گمارند متأسفانه دركشور و استان ما به اين مسأله مهم و حياتي بي توجهي مي‌شود و همين مسأله باعث خارج شدن زمين‌هاي مرغوب كشاورزي از چرخه توليد مي‌گردد.
مهندس گائيني، افزود: صدور مجوز به منظور احداث كارخانه، جاده و گاوداري از اهم مسائلي است كه موجب تخريب و خارج شدن اين زمين‌ها از چرخه توليد كشاورزي مي‌شود.
وي ، اظهار داشت: امروز رشد روز افزون جمعيت، مشكلات عديد‌ه ‌اي را مقابل كشورها قرار مي‌دهد كه آنها ناچارند به خاطر حفظ منابع آبي و خاكي خود بيش از پيش همت گمارند و خيلي از كشورهايي كه هم اكنون جزء صادر كنندگان مواد غذايي به شمار مي‌آيند، در50 سال آينده ديگر آن توان را نخواهند داشت.
مهندس گائيني حضور عد‌ه ‌اي سوادجو در عرصه كشاورزي به منظور تبديل زمين‌هاي مرغوب كشاورزي به مسكوني را خطري بزرگ دانست و تصريح كرد: متأسفانه عدودي افراد سود جو و تعدادي از دلالان با انتشار آگهي اقدام به فروش زمين‌هاي زراعي در مناطق جمكران، لنگرود، شمس‌‌آباد و جنت‌آباد كرده‌اند كه خواهان برخورد دستگاه قضايي با اين افراد هستيم.
رييس جهاد كشاورزي گفت: هم اكنون نيز تعدادي از بنگاه‌ هايي كه اين گونه تخلفات را انجام داده‌اند توسط مراجع قضاي پمپ شده و متخلفان نيز دستگير شده‌اند.
رييس سازمان جهاد كشاورزي از تشكيل 160 پرونده قضايي در اين زمينه خبر داد و افزود: تعداد 160 پرونده در اين زمينه به مراجع قضايي ارسال شده و تاكنون هشتصد ميليون ريال عوارض نيز از اين افراد دريافت شده كه مبالغ مذكور، صرف احياي اراضي در طرح طوبي قرار مي‌گيرد.
وي در پايان از مردم خواست تا ضمن خودداري از خريد زمين‌هاي زراعي جهت تبديل نمودن به مسكوني، به هنگام خريد و فروش كمال دقت را بنمايند تا ضمن جلوگيري از بروز مشكل، خود را درگير مسايل قضايي ننمايند.