رضوان بدلی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: توسعه برنامه درمان نگهدارنده یا متادون که در این مرکز انجام میگیرد، از جمله مهمترین برنامههایی بوده است که در کاهش آسیب مصرف مواد در معتادین موثر واقع شده است.
وی افزود: این مرکز از سال 84 فعالیت خود را آغاز کرده است و افرادی را تحت پوشش قرار میدهد که معتاد تزریقی هستند که اصطلاحا به آنها معتادان خیابانی کارتن خواب سخت در دسترس گفته میشود
وی اساس تشکیل این مراکز را در سطح کرج، کاهش آسیب اعتیاد عنوان کرد و افزود: اهداف مراکز DIC کاهش عوارض اعتیاد و بالاخص اعتیاد تزریقی است که با توجه به شرایط خاص روانی افراد معتاد، ممکن است از وسایل مشترک در تزریق استفاده کنند که در واقع این مراکز با ارائه خدمات رایگان و ارائه تجهیزات و وسایل از جمله سرنگ و وسایل تزریق استریل و ... از بروز و شیوع عفونت و بیماریهای واگیردار جلوگیری میکنند.
بدلی یادآور شد: فعالیت DIC مبتنی بر ترک نیست بلکه کاهش آسیب اعتیاد است همچنین وجود این مراکز کافی نیست و با توجه به اینکه تنها یک مرکز کاهش آسیب در کرج وجود دارد، نمیتواند پاسخگوی نیاز معتادین باشد.
موسس و مسئول مرکز DIC روان پویا در کرج نیز در ادامه اظهار داشت: در صورت لزوم ارجاع بیماران به کلینیکهای مشاوره بیماریهای رفتاری و آزمایش افراد برای تست +HIV و +HCV نیز در این مراکز انجام میگیرد و توزیع سرنگ میتواند در کاهش آسیب اعتیاد و عدم انتقال بیماری به افراد دیگر موثر باشد.
وی خاطرنشان کرد: توسعه برنامهی درمان نگهدارنده یا متادون که در این مرکز انجام میگیرد، از جمله مهمترین برنامههایی بوده است که در کاهش آسیب مصرف مواد در معتادین موثر واقع شده است.