به گزارش خبرنگار مهر در قائم شهر، علی وطنی ظهر پنج شنبه در مراسم جشن شکرگزاری پایان بی سوادی شهرستان قائمشهر اظهار داشت: ازویژگی های انقلاب اسلامی و رمز موفقیت ما در جنگ شهادت طلبی مردم جامعه بود.
وی با بیان اینکه دشمنان با بیداری ایران را رصد می کنند اظهار داشت : ما باید بصیرت داشته باشیم و با دانایی در مقابل سد دشمنان بایستیم.
وطنی افزود: مردم آگاه و با بصیرتی داریم که با اطاعت از رهبری در مواقع لازم حضور پیدا می کنند.
قائم مقام سازمان نهضت سوادآموزی کشور تصریح کرد: دشمنان بحث ولایت فقیه و رهبری را مورد هدف قرار داده اند و حضور مردم در صحنه از ویژگی های مردم ولایتمدار است.
وی با بیان اینکه از دیگر ویژگی های ملت ایران موقعیت شناسی است، افزود: موقعیت کشور با توجه به پیشرفتهای علمی در حوزه های مختلف این را می طلبد که کشور دارای فرد بی سواد نباشد و این موقعیت شناسی را مردم در این زمینه با شرکت در کلاس های نهضت سواد آموزی فراهم کردند.
وطنی با اشاره به اینکه سال گذشته و امسال شاهد پایان بی سوادی در بسیاری از شهرها و روستاهای کشور بودیم، اظهار داشت: 15 هزار روستا و 100 شهر کشور پایان بیسوادی را جشن گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به قابلیتهای فرهنگی که در مازندران وجود دارد این استان نسبت به سایر استانها در امر سوادآموزی پیشقدم است.
قائم مقام سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به اینکه در مازندران دو برابر اهداف برنامه چهارم توسعه فعالیت سوادآموزی صورت گرفته است، تصریح کرد: چنانچه مسئولان استان تصمیم جدی برای ریشه کن کردن بی سوادی داشته باشند مازندران این قابلیت را دارد که در پایان سال 90 به این مهم دست یابد.
حجت الاسلام علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری نیز با بیان اینکه نخستین حرکت سازمان نهضت سوادآموزی مازندران در شهرستان ساری انجام شد، اظهار داشت: مسئولان این سازمان با دستهای خالی و اراده جدی پا به میدان گذاشتند و در این راه تلاش فراوان داشتند.
وی با اشاره به اینکه از موفقیتهای بزرگ انقلاب آگاهی عامه مردم است، گفت: سازمان نهضت سوادآموزی یک وسیله بود که مردم را به آگاهی و سواد برساند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: امروز آموختن دانش فراگیر شده و دیگر تصور اینکه در شهر یا روستایی کودک لازم التعلیمی پا به عرصه آموزش و پرورش نگذاشته باشد، نیست.
امام جمعه قائمشهر تصریح کرد: عامه مردم با خودیاری و همیاری فضاهای آموزشی را گسترش دادند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران نیز گفت: انقلاب اسلامی رنسانس عظیمی را در ابعاد فکری و فرهنگی هم در حوزه داخلی و هم بین الملل از خود بر جای گذاشته است.
وی افزود: با نگرش در حوزه فرهنگ که امام به انقلاب داشتند شاهد یک تفاوت در این انقلاب با سایر انقلابهای دنیا هستیم.
هادی ابراهیمی تصریح کرد: شاید خاستگاه معرفتی و فکری و ماهوی بسیاری از انقلابها در بعد اقتصادی و نگرشهای مادی گرایانه و ماتریالیستی نظام های سیاسی بوده اما خاستگاه و مبنای انقلاب اسلامی ایران بر بنیانهای فرهنگی استوار است و این وجه تمایز این انقلاب با سایر انقلابهای دنیاست.
وی گفت: زمانی که قدرتهای کمونیستی و سرمایه داری و بلوک غرب دنیا را استثمار کرده بودند، انقلاب اسلامی فصل جدید و حرکت نوینی را در عرصه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی از خود گشود که مولفه های این نهضت بر اساس فرهنگ بود.
ابراهیمی اظهار داشت: این انقلاب ظهور پیدا کرد تا چراغ روشنی برای ملت ایران و ملتهای مسلمان دنیا باشد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران تصریح کرد: انقلاب اسلامی در فقر فرهنگی ظهور پیدا کرد تا رشد فکری کشورها و به خصوص کشورمان ایران را به همراه داشته باشد.
ابراهیمی گفت: انقلاب اسلامی با مولفه های فرهنگی، جهل و بی سوادی و بی خبری را از جامعه ظلمت زده آن روز برداشت و روشنایی و معرفت به جامعه عرضه کرد.