به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، امیرمحمد پرویز صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در تلاش هستیم با ادغام مراکز آموزش و فنی و حرفه ای اعم از کار و دانش، دانشگاه علمی و کاربردی با سازمان فنی و حرفه ای کشور، سازمان ملی مهارت را در کشور ایجاد کنیم.
پرویز اظهار داشت: سازمان فنی و حرفه ای کشور، آموزشهای خود را برای چهار گروه شاغلان دولتی و غیر دولتی، کارجویان شهری، کارجویان روستایی و فارغ التحصیل دانشگاهی در بیش از 600 مرکز آموزشی و بیش از 14 هزار آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد در کشور اجرا می کند.
وی بیان کرد: در برنامه های جدید آموزشهای فنی و حرفه ای در سطوح پایه و پیشرفته، همه گروه های هدف را متناسب با نوع مشاغل و حرفه هایی که دارند پوشش می دهیم.
وی آموزشهای پیشرفته مربیان، تجهیز کارگاه ها به ابزار استاندار و پیشرفته و جذب بیشتر کارآموزان را از برنامه های آتی این سازمان عنوان کرد و یادآور شد: سند اصلی تعهدات این سازمان برای بهینه کردن آموزش و مهارت آموزی بر اساس توانمندی ها و استعدادها در مناطق و استانهای مختلف کشور تهیه شده است و در سال آینده اجرا خواهد شد.
پرویز اضافه کرد: در این سند توجه به زیر ساختها و فرآیندهای آموزش، مسئله توسعه و گسترش آموزشها و مهارتها و همچنین مشاغل خانگی دیده شده است.