اکبر رنجبرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در بحث سئوالات آزمون دستیاری و چگونگی ردیابی این قضیه و کشف چگونگی نشر سئوالات به بیرون کار بزرگی صورت گرفته و بزرگ تر از آن اقدام شجاعانه وزیر بهداشت بود که پس از اینکه به این جمع بندی رسید که تخلف صورت گرفته سریعاً دستور اقدام را داده و آزمون را باطل اعلام کرده است.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: این موضوع که وزیر بهداشت همه افراد مظنون را برکنار کرده است نیز بسیار اهمیت داشت.
وی یادآور شد: کسانی که در امتحان شرکت کرده اند نیز بسیار از این ابطال خوشحال هستند چرا که این موضوع در راستای عدالت بوده است و امکان ورود افراد بی صلاحیت به عرصه آموزش دستیاری را فراهم نکرده است و تنها افرادی که زحمت می کشند می توانند به مدارج بالاتر برسند.
رنجبرزاده اظهار داشت: شفافیت در امور انتظار به حق نخبگان است و امروز نیز این شفافیت در کار وزیر بهداشت وجود داشت.
در همین زمینه انوشیروان محسنی بندپی دیگر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز تاکید کرد: وزیر بهداشت با وجود اذعان به هزینه ابطال آزمون دستیاری و با وجود اینکه در سالهای گذشته هیچ کس نتوانسته بود چنین تصمیمی اتخاذ کند با جدیت این موضوع را دنبال کرد و این موضوع از سوی کمیسیون مورد توجه قرار گرفت.
سی و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی صبح پنجشنبه 29 بهمن ماه 88 با حضور 16 هزار و 648 داوطلب در 34 حوزه امتحانی و 25 رشته تخصصی برگزار شد که وزارت بهداشت پس از بررسی اعتراضات داوطلبان اعلام کرد: در بررسی اعتراضات و شکایات برخی از داوطلبین پس از برگزاری آزمون و وارد دانستن برخی از آنها به دستور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی سی هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی ابطال شد. آزمون مجدد 27 فروردین 89 برگزار می شود.