به گزارش خبرنگار مهر، این نشریه در سال های اولیه دهه 80 و با هدف بازتاب فعالیتهای ادبی و فرهنگی اعضای خانه ادبیات افغانستان و دیگر اهل قلم این کشور بنیان نهاده شد اما پس از انتشار سه شماره، در سال 85 متوقف شد.
با تغییر هیئت تحریریه "فرخار" محمدضیاء قاسمی جای خود را در مدیریت خانه ادبیات افغانستان به محمدحسین محمدی داده و محمدصادق دهقان نیز جایگزین محبوبه ابراهیمی سردبیر سابق آن شده است.
دهقان سردبیر جدید فرخار چهارمین شماره پیاپی آن را با مطلبی با عنوان "سلام" آغاز کرده و دلیل توقف انتشار آن را "رفت و آمد شماری از اعضاء اصلی خانه ادبیات افغانستان به میهن" عنوان کرده و با این حال نوشته است: چون ما را سرِ باز ایستادن نبود، بر آن شدیم تا از پسِ این سالها دوباره از بتِ "فرخار" زنگار فروشوئیم.
به گفته دهقان از این پس "فرخار" به صورت تخصصی به شعر میپردازد و پذیرای هر گونه پیشنهاد اهل قلم ایران، افغانستان و تاجیکستان برای طرح بحثهای جدی ادبی و بهبود وضعیت نشریه است.
تازهترین شماره این نشریه در 210 صفحه با بهای 4000 تومان (200 افغانی) و با مطالبی از علی معلم دامغانی، محمدعلی بهمنی، علیمحمد مودب، مصطفی محدثی خراسانی، حفیظالله شریعتی، علیرضا لبش، عبدالرحیم جعفری، عزیزالله نهفته، عبدالشکور نظری و دیگر شاعران ایرانی و افغان منتشر شده است.