به گزارش خبرگزاری مهر، محسن حاتم گفت: این پیشنهاد ابتدا در روزهای نهم و دهم اسفند در سطح کارشناسان ارشد کشورهای عضو به بحث گذاشته می شود و پس از آنکه به تایید آنها رسید ،در روز یازدهم اسفند مورد تصویب وزراء قرار می گیرد.
معاون برنامه ریزی توسعه و فناوری وزارت صنایع و معادن افزود : در این استراتژی چارچوب همکاری های صنعتی اعضای دی 8 تعیین می شود .
حاتم همچنین با اشاره به اینکه 11 حوزه تخصصی در این اجلاس مورد بررسی قرار می گیرد، اظهار داشت : صنایع نساجی ، خودرو ، صنایع کوچک ،فولاد ، ،سیمان ،پتروشیمی ، انرژی ،آی تی ،مواد غذایی و فن بازار و انتقال تکنولوژی و نیز استادندارد به عنوان پانل های تخصصی این اجلاس به شمار می آیند .
وی با بیان اینکه برای هر کدام از این نشستها تفاهم نامه ای پیش بینی شده است، تاکید کرد: در روز سوم گروه های تخصصی ، نتایج بررسی های خود را برای تصویب در اختیار وزرای دی هشت قرار می دهند.
این مقام مسوول گفت : تمامی تفاهم نامه ها، در چارچوب توافقات قبلی که در سطح سران دی 8 برگزار شده تنظیم می شود .
به گفته وی ، علاوه بر کارشناسان، ،بخش خصوصی کشورهای عضو نیز در این نشست ها حضور خواهد داشت ..حاتم یادآور شد : موضوع اصلی نشست این دوره که روزهای 9 تا 11 اسفند ماه در تهران برگزار می شود هم افزایی کشورهای عضو در زمینه صنعتی و تکنولوژی برای حضور در بازار های جهانی است.
گروه دی 8 متشکل از هشت کشور مسلمان ایران ،ترکیه ،اندنزی ،مالزی ،بنگلادش ،نیجریه ،پاکستان و مصر است که از سال 1997 پایه گذاری شده و هدف آن توسعه صنعتی ،اجتماعی و ارتقاء سطح زندگی اعضای گروه است.