اداره امور کهنه سربازان آمریکا از تصمیم خود برای پیگیری شکایت نظامیان حاضر در جنگ خلیج فارس و بررسی مشکلات جسمی و روحی به وجود آمده برای آنها در این جنگ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، پس از گذشت 20 سال از جنگ خلیج فارس دولت آمریکا هم اکنون به فکر دلجویی از نظامیان حاضر در آن جنگ و پیگیری مشکلات آنها افتاده است.

در همین رابطه "اریک شینزکی" وزیر امور کهنه سربازان در دولت آمریکا به آسوشیتدپرس گفت : امیدوارم این اقدام ما سبب خشنودی آنها ( کهنه سربازان ) شود.     

به گفته شینزکی، این تصمیم بخشی از نگاهی جدیدی است که اداره او در جهت کمک به کهنه سربازانی که به اصطلاح به آنها "بیماران جنگ خلیج فارس" می گویند اتخاذ کرده است.

به گفته وزیر امور کهنه سربازان آمریکا، دولت راه درازی را برای کمک به این افراد در پیش رو دارد و دولتهای قبلی اقدامات کمی را در این باره انجام داده اند.

بر اساس این گزارش، قرار است آموزشهای ویژه ای نیز برای مددکارانی که وظیفه آنها رسیدگی به امور کهنه سربازان است در نظر گرفته شود.

این اقدام دولت آمریکا در پی شکایتهای متعدد سربازان قدیمی این کشور و مشکلاتی که برای آنها در دوران جنگ پیش آمده و پنتاگون اقدامات مناسبی را بر برطرف کردن مشکل آنها انجام نداده، انجام می شود.  

بر اساس این گزارش، 700 هزار نظامی در جنگ خلیج فارس شرکت داشتند و دولت آمریکا امیدوار است که با رسیدگی به مشکلات آنها بتواند از افزایش شکایت نظامیان حاضر در افغانستان و عراق بکاهد.  

در همین رابطه چند روز قبل وزارت دفاع آمریکا از افزایش بی سابقه آمار خودکشی در میان نظامیان این کشور و رسیدن آن به بالاترین حد خود در سال 2009 خبر داد.

میزان خودکشی در ارتش آمریکا درسال 2009 به 160 نفر رسید .

این در حالی است که پیش از این کارشناسان دفاعی آمریکا درباره افزایش میزان خودکشی در میان نظامیان هشدار داده بودند.

بر اساس این گزارش، علت افزایش میزان خودکشی در میان نظامیان آمریکایی هنوز مشخص نیست.

هر چند گزارشهای زیادی درباره وجود بیماری های روحی-روانی در میان نظامیان آمریکایی بازگشته از عراق و افغانستان وجود دارد، اما نکته قابل اهمیت درباره افرادی که در سال گذشته میلادی در ارتش آمریکا دست به خودکشی زده اند این مطلب است که یک سوم از این افراد هرگز به افغانستان و یا عراق اعزام نشده بودند.