سرپرست فرمانداری شهرستان ورامین در گفتگو با خبرنگار مهر در ورامین افزود: شوراها از ابزارهای مهم در شهرستانها هستند که می توانند در پیشبرد اهداف کلان منطقه تأثیرگذار باشند.
وی خاطرنشان کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا از دو جهت می توانند مثمرثمر باشند؛ یکی اینکه نمایندگان منتخب مردم بوده و با آنها ارتباط مستقیم دارند و می توانند مشکلات آنها را به مسئولان بالاتر و دستگاه های اجرایی منتقل کنند و دیگر اینکه سطح مکاتبات فرماندار و دیگر مسئولان اجرایی شهرستانها محدود است ولی محدودیتی برای اعضای شوراها وجود ندارد.
میربزرگی افزود: مکاتبات فرمانداران تا حد معاونان وزراست و مکاتبه با وزرا و مقامات بالاتر یا باید با اجازه استانداری باشد یا استاندار از طرف فرماندار مکاتبه می کند.
وی تأکید کرد: برخی مشکلات شهرستانها می تواند با مکاتبات شوراهای اسلامی شهرها و روستاها گره گشایی شود.
این مدیر ارشد شهرستان ورامین در خصوص عملکرد شوراها گفت: بودجه شهرها و روستاها با پیشنهاد شهرداران و دهیاران توسط شوراهای اسلامی بسته می شود و افزایش این بودجه ها می تواند نقش مهمی در توسعه شهرستانها داشته باشد.
نقش شوراها در توسعه شهرستان ورامین
میربزرگی افزود: در بررسی سوابق شهرستان دیده شد در مقطعی که شهرستان در طول سال از پروژه های شهرستانی حدود 46 میلیارد تومان اعتبار داشته، شهرداران و دهیاران شهرستان حدود 70 میلیارد تومان هزینه کرده اند که این رقم، حدود دو برابر بودجه دولتی استانی در شهرستان ورامین بوده است.
وی تأکید کرد: با توجه به کارآیی وسیع شوراهای اسلامی با همکاری شهرداریها و دهیاریها، در بخشهای میراث فرهنگی، توسعه و ارتقاء ادارات دولتی، ایجاد دانشگاه ها، مراکز درمانی، فضای سبز، اماکن و تأسیسات ورزشی و ... می توان تحول ایجاد کرد.
سرپرست فرمانداری شهرستان ورامین در پایان خاطرنشان کرد: اگر بتوان روی کمک شوراهای اسلامی شهر و روستا حساب باز کرد، حتی می توان سرمایه های دولتی، بخشِ خصوصی و تعاونی را در جهت ارتقاء و توسعه سطح شهرستان به کار برد.