به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مرضیه وحید دستجردی در دومین جلسه کمیته کشوری سلامت روانی- اجتماعی که با حضور معاون و مدیران حوزه سلامت وزارت بهداشت برگزار شد، بر اهمیت سلامت روانی-اجتماعی افراد جامعه تاکید کرد.
وی گفت: براساس سند چشمانداز 20 ساله، ایران در سال 1404 باید به سالمترین کشور در منطقه تبدیل شود که قطعاً برای رسیدن به این هدف، توجه به سلامت روانی اجتماعی افراد جامعه حائز اهمیت است.
وزیر بهداشت افزود: برای رسیدن به سیمای مطلوب ایران در سال 1404، سه برنامه پنج ساله در کمیسیون مجلس شورای اسلامی وجود دارد که باید این برنامهها از سوی صاحبنظران به طور کامل مطالعه شود و با اعمال دیدگاههای کارشناسی در بخش سلامت روانی - اجتماعی به کمیسیون مجلس ارایه شود.
براساس این گزارش هدف از برگزاری این کمیته کشوری ارایه راهکارها و برنامههای راهبردی مسولین این وزارتخانه و صاحبنظران در حوزه سلامت روانی اجتماعی است که با حضور روسای پنج کارگروه "فرهنگ و معنویت"، "پیشگیری اولیه"، "پیشگیریثانویه"، "پیشگیری ثالثیه" و "آسیبهای اجتماعی و اعتیاد" و به ریاست دکتر امامی رضوی معاون سلامت وزارت بهداشت تشکیل شد.
در ادامه این جلسه معاون سلامت وزارت بهداشت از روسای کارگروهها خواست که طی مدت زمانی سه ماهه و براساس برنامه پنجساله، پنجم اهداف و شاخصهای حوزه سلامت روان را مشخص کنند.
وی افزود: پس از تامین بودجه لازم، اقدامات اجرایی اهداف تعیین شده و براساس اولویتها شروع خواهد شد.
امامی رضوی با بیان اینکه سلامت روان یکی از اولویتهای مهم وزارت بهداشت است، گفت: بار بیماریهای روانی اجتماعی مقام دوم در کشور را دارد و در برخی مطالعات تا 20 درصد جامعه را به نوعی گرفتار میکند. بر این اساس باید برنامهها را گسترش داد تا بتوان با این مشکلات مقابله کنیم.