غفار اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اعلام این خبر اظهارداشت: براساس این مصوبه کمیسیون تلفیق که اعضای آن عصر چهارشنبه تشکیل جلسه دادند، متقاضیان بازنشتگی پیش از موعد تا پایان سال جاری فرصت داشتند تا نسبت به این درخواست خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: علت پیشنهاد دولت مبنی بر لغو بازنشستگی پیش از موعد در بودجه 89 این است که اگر این قانون ادامه داشته باشد دولت از وجود نیروهای فعال وموثری که در دستگاهها هستند محروم خواهد شد و همچنین منابع دولت برای آنکه مبالغ مورد نیاز اجرای این قانون را تامین کند جوابگو نیست .
اسماعیلی تصریح کرد: دولت در پیشنهاد خود مدیران را مستثنی کرده بود که کمیسیون تلفیق این استثنا را قبول نکرد و همه کارکنان دولت را شامل آن دانست.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس گفت: بنابراین در سال 89 هیچ یک از کارکنان دولت حق درخواست بازنشستگی پیش از موعد را ندارند.
وی یادآور شد: در جلسه شب گذشته کمیسیون و در آخرین بررسی های انجام شده در خصوص لایحه 89 مقرر شد نمایندگان کمیسیون های تخصصی حاضر در کمیسیون تلفیق پیشنهادات مصوب در کمیسیون های خود را به اولویت ارائه دهند. بر این اساس 6 کمیسیون در جلسه شب گشته توانستند پیشنهادات خود را مطرح کنند که برخی از این پیشنهادات به تصویب اعضا رسید و برخی هم رد شد.
اسماعیلی ادامه داد: کمیسیون های باقی مانده در جلسه صبح امروز و آخرین جلسه از کمیسیون تلفیق مصوبات خود را ارائه خواهند کرد تا با اعضای کمیسیون نسبت به آن نظر دهند.
وی کمیسیون های امنیت ملی و سیاست خارجی، قضایی - حقوقی، فرهنگی و اجتماعی را جمله کمیسیون هایی عنوان کرد که پیشنهادات مصوب در کمیسیون را در کمیسیون تلفیق مطرح کردند.
عضو کمیسیون بودجه مجلس گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده کمیسیون تلفیق در ظهر پنجشنبه به کار خود در بررسی لایجه بودجه 89 خاتمه داده و مصوبه کمیسیون تلفیق روز شنبه در اختیار نمایندگان قرار می گیرد تا موافقان و مخالفان با اطلاع از متن مصوب شده در کمیسیون تلفیق که روز یکشنبه کلیات آن در صحن علنی مجلس مطرح می شود، بتوانند نسبت به آن اظهار نظر کنند.
به گزارش مهر اعضای کمیسیون تلفیق در جلسه صبح روز چهارشنبه نیز مصوب کردند تا 13هزار میلیارد تومان اعتبار صندوق توسعه ملی از منابع دولت خارج شود.