به گزارش خبرنگار مهر در قم، محمود حلیمی قبل از ظهر شنبه در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان قم اظهار داشت: طبق اولویتبندیهای انجام شده 22 نمایشگاه بین المللی مختلف در سال آینده در قم برگزار میشود که تعداد 8 نمایشگاه مرتبط با دستگاههای اجرایی، اتحادیهها و اصناف مختلف استان قم میباشد.
وی برگزاری نمایشگاههای بینالمللی را از مهمترین راهکارهای توسعه صادرات عنوان کرد و افزود: برگزاری نمایشگاهها باعث آشنایی دیگر استانها و کشورها با توانمندیهای استان قم میشود.
وی به تخصصی بودن برگزاری برخی نمایشگاه های استان قم در سال 89 اشاره کرد و افزود: برگزاری برخی نمایشگاههای تخصصی زیر نظر واحد صنفی یا سازمان مربوطه برگزار می شود.
حلیمی از جمله نمایشگاههای تخصصی را نمایشگاه فن آوری اطلاعات و نمایشگاه نرمافزارهای علوم اسلامی و صنایع دستی و سوغات قم، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی صنعت مبلمان، صنایع لوازم خانگی، خودرو و تجهیزات جانبی، چاپ و نشر، صنعت ساختمان، صنعت رنگ و صنعت چاپ عنوان کرد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم دیگر نمایشگاههای استان قم را که درسال 89 برگزار میشود را نمایشگاههای دکوراسیون داخلی، لوستر و چراغهای تزئینی، لوازم آرایشی، نمایشگاههای تبلیغات و بازاریابی، وسایل ورزشی، کودک و نوجوان، دام و طیور و گوشت و پروتئین برشمرد و افزود: همچنین نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا در شهریور و اسفند از سوی سازمان بازرگانی و نمایشگاه هفته دولت از سوی استانداری قم برگزار خواهد شد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم تصریح کرد: سه شرکت خصوصی متقاضی برگزاری این 14 نمایشگاه تخصصی در استان قم هستند که در همین راستا یک کارگروه ویژه، رزومه و توانمندی آنها را بررسی کرده و بر اساس اولویتبندی برگزاری این نمایشگاهها را به آنها واگذار میکند.
وضعیت برگزاری نمایشگاه در قم بررسی شود
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان قم در ادامه جلسه با بیان اینکه همه شرکتهای نمایشگاهها در استانها زیرمجموعه «انجمن نمایشگاهی کشور» قرار دارند اظهار داشت : جهت بر پایی هر نمایشگاه در سطح استان باید سیاستها و برنامههای کلان آنها در این سیستم مشخص شود.
غلامرضا تفتی برلزوم برنامهریزیهای لازم و مشخص کردن زمان برگزاری نمایشگاهها تأکید کرد و گفت: باید تقویمی از سوی انجمن نمایشگاهی کشور صادر شود و تکالیف و مأموریتهای شرکت نمایشگاههای استان قم را در آن مشخص کنند و مورد توجه ویژه قرار دهند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان قم مصوبات کمیته ملی را لازمالاجرا دانست و عنوان کرد: کارگروههای صادرات استانها تنها میتوانند بر پایه این تقویم با سایر نمایشگاهها اقدام به برگزاری نمایشگاهی خارج از برنامه بنمایند.
تفتی نخستین اقدام برای ساخت نمایشگاه را دستیابی به نیازها و رفع احتیاجات لازم عنوان کرد و اظهار داشت: جهت انجام این کار نیاز به کسب تجربههای دیگر کشورها بود که با بهرهوری از مشاوران برجسته به دست آمد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان قم گفت: اطلاعات لازم جهت دستیابی به کلیه فضاهای مورد نظر و مکانیابی مناسب فضاهای اداری، فروشگاهی و خدماتی پس از تلاش بسیار جمعآوری شد و برای بهرهمندی از آنها و استفاده از فناوریهای نوین در دستور کار قرار گرفته است و به زودی کلنگ عملیات اجرایی آن به زمین میخورد.
تفتی با اشاره به مشکل دور از دسترس بودن محل نمایشگاه دائمی استان قم برای مردم بیان داشت: مشکل عدم دسترسی به مکان ساخت نمایشگاه در روند ساخت و ساز این مجموعه بیتأثیر نیست و معظلاتی را به همراه دارد که مسئولان جهت مرتفع کردن آن باید اهتمام داشته باشند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان قم افزود: با مذاکرات و مشورتهای انجام گرفته سیستم برق این نمایشگاه نیز به صورت مستقل و با استفاده از یک ژنراتور توانمند راهاندازی میشود.
وی بهرهبرداری از نمایشگاه دائمی قم را به صورت بخش به بخش عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به تقاضاهای مختلف مردم میشود فضاهای بسته و باز این نمایشگاه را توسعه و گسترش داد.
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۸
قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: براساس اولویتبندیهای انجام شده در سال آینده 22 نمایشگاه بینالمللی گوناگون در قم برگزار میشود.