قم - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: شورای اسلامی شهر قم آمادگی دارد به افرادی که در بافت‌های فرسوده و قدیمی شهر ساخت و ساز کنند 100 درصد در پرداخت عوارض تخفیف دهد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام سید محمد آتش‌زر شامگاه شنبه در مراسمی که به عنوان ابلاغ بودجه شهرداری قم برگزار شده بود، اظهار داشت: شورای اسلامی شهر قم در سال آینده برای رونق ساخت و ساز در این شهر، علاوه بر تخفیفاتی که در گذشته اعلام شده بود، تخفیفات متعدد دیگری نیز در نظر گرفته است.

وی اضافه کرد: شورای اسلامی شهر قم به افرادی که در بافتهای فرسوده اقدام به ساخت و ساز کنند 90 درصد در پرداخت عوارض صدور پروانه تخفیف میدهد و اگر سازمان مسکن و شهرسازی و دولت به میدان بیایند ما حاضریم تا 100 درصد در صدور پروانه تخفیف دهیم.

رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: یکی از سیاستهای شورای اسلامی شهر قم این است که برای رفاه حال شهروندان، قیمت منطقهای ملک افزایش نیابد.

آتشزر با بیان اینکه سال گذشته نیز این قیمت افزایش نیافته بود، اظهار داشت: به دلیل افت قیمت زمین در قم، کاهش دریافت عوارض در صدور پروانه را اعمال کردیم.

بودجه شورای شهر سال به سال کاهش مییابد

رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: بودجه شورای اسلامی شهر قم نسبت به سال گذشته کاهش یافته است و ما سعی میکنیم بحث صرفهجویی را از خودمان شروع کنیم.

حجتالاسلام آتشزر اضافه کرد: با توجه به تبصرهای که وزارت کشور در مورد بودجه شورایهای اسلامی شهر ابلاغ کرده است ما دقیقا این تبصره را رعایت کردیم تا بودجه شورای شهر افزایش نیابد.

انتقاد از چگونگی محاسبه مالیات سازمانهای وابسته به شهرداری

رئیس شورای اسلامی شهر قم با انتقاد از نحوه اخذ مالیات از سازمان‌های وابسته به شهرداری، گفت: ما برای پرداخت مالیات طفره نمی‌رویم اما متاسفانه اداره کل مالیات استان قم سیستم حسابداری شهرداری‌ها را قبول ندارد.

وی با بیان اینکه هیچ یک از سازمان‌های وابسته به شهرداری قم از سازمان‌های اقتصادی نیستند، بلکه خدماتی هستند، اظهار داشت: اگر این سازمان‌ها درآمدزایی داشته باشند ما افتخار می‌کنیم که به اداره کل مالیات استان مالیات پرداخت کنیم.

آتش‌زر گفت: در حال حاضر مالیات سازمان‌های تابعه شهرداری بر اساس میزان هزینه‌کرد آنها محاسبه می‌شود.

وی ادامه داد: برای حل این مشکل به ما پیشنهاد شده که سیستم حسابداری سازمان‌های تابعه شهرداری را به صورت تعهدی تغییر وضعیت دهیم و این در حالی است که ما در مقامی نیستیم که بتوانیم این کار را انجام دهیم و وزارت کشور باید در این زمینه تصمیم‌گیری کند.

وی با بیان اینکه تعدادی از این سازمان‌ها 500 تا 600 میلیارد تومان مالیات بدهکارند، تصریح کرد: حساب سازمان کشتارگاه را بستند و حتی حقوق پرسنل این سازمان را به عنوان مالیات برداشت کردند.

تحولات گسترده در قم

وی اضافه کرد: در چند سال اخیر شاهد تحولات گسترده‌ای در شهر قم هستیم که در دو سال اخیر این حرکت شتاب بیشتری به خود گرفته است.

وی پیگیری مراجع تقلید، مدیریت استان، نمایندگان مردم قم در مجلس شواری اسلامی و شهرداری قم را از جمله عوامل اصلی این تغییر و تحولات عنوان کرد و یادآور شد: امیدواریم با مساعدت و همراهی این شخصیت‌ها، در سال آینده نیز شاهد پیشرفت و آبادانی شهر قم باشیم.