یدالله موحد در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان درخصوص آخرین وضعیت پرونده اختلاس سیصدوهفتاد میلیارد ریالی در یکی از شعب بانک کشاورزی کرمان گفت: این پرونده از پرونده های کلان مفاسد اقتصادی است که توسط وزارت اطلاعات در سال جاری کشف و در دستور کاردادسرای عمومی و انقلاب کرمان قرار گرفته است.
وی با اشاره به دستگیری متهمین اصلی این پرونده یاد آور شد: هم اکنون متهم اصلی پرونده و دو تن از مدیران بانک کشاورزی به اتهام اختلاس دربازداشت به سر می برند.
موحـد با اشــاره بـه تلاشهای انجـام شـده در خصوص بازگشت مبلغ اخـــــتلاس به بیت المال در زمان دادرسی گفت: با شناسایی متهمین اصلی و توقیف اموال منقول و غیر منقول و حسابهای بانکی آنها تاکنون مبلغ 260 میلیارد ریال از مبلغ اختلاس با هماهنگی انجام شده توقیف و به حساب بانک واریز شده است.
وی از مراحل تکمیلی تحقیقات این پرونده خبر داد و گفت: در راستای استیفای حقوق عمومی هم اکنون مراحل تکمیلی پرونده درحال انجام است و در زمان مقتضی به اطلاع عموم خواهد رسید.
دادستان کرمان 30 شهریور ماه سال جاری در گفتگو با خبرگزاری مهر از کشف این اختلاس در بانک کشاورزی خبر داده بود.