ایلام - خبرگزاری مهر: معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی ایلام گفت: سالانه 20 هزار تن گوشت سفید مرغ در ایلام تولید می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، یونس احمدی صبح  شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اکنون 50 درصد گوشت قرمز تولیدی در این استان مازاد بر نیاز منطقه است.

وی بیان داشت: سالانه بیش از 20 هزار تن گوشت سفید مرغ در این استان تولید و روانه بازار مصرف می شود.

وی ادامه داد: این میزان گوشت مرغ تولیدی در استان ایلام مازاد برنیاز مصرف بوده و بر این اساس 50 درصد گوشت مرغ تولید شده به استان‌های مجاور ارسال می‌شود.

احمدی افزود: با وجود مازاد بودن تولید گوشت مرغ در استان ایلام، اما همچنان توسعه فعالیت‌های مرغداری و تولید گوشت سفید مرغ در استان ایلام در دستور کار قرار دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی ایلام گفت: این دستگاه اجرایی مصمم است استان ایلام را به قطب تولید گوشت سفید مرغ در غرب کشور تبدیل کند.

وی یادآور شد: با توجه به بررسی‌های کارشناسی استان ایلام دارای ظرفیت‌های خاصی برای رسیدن به این مهم است و جهاد کشاورزی استان برای تسریع در این کار برنامه‌ریزی کرده است.