به گزارش خبرگزاری مهر، علی ملک امروز با اشاره به برنامه تولید 10 هزار دستگاه کامیون توسط شرکت سایپا دیزل در سال آینده، گفت: 50 درصد این محصولات اروپایی و یا تولید شرکت ولوو است، ضمن اینکه 50 درصد بقیه نیز تولید داخل یا کشور چین است.
ملک با بیان اینکه خودروسازان کشور با وجود بحران اقتصادی جهانی حتی با افزایش تولید هم مواجه بودهاند، گفت: این در حالی است که طی 12 تا 15 سال گذشته در کشور شاخص رشد قیمتها به طور میانگین حدود سه برابر بیشتر از شاخص قیمت خودرو رشد داشته است.
وی توضیح داد: خودروسازان با این وجود برای حمایت از سیاستهای کلی نظام با تثبیت قیمت، افزایش کیفیت و خدمات بیش از فروش را دنبال کردند و در این راه نیز موفق شدند به طوری که این مهم را نیز پس از افزایش ناگهانی قیمتهای جهانی در دو سال قبل و حتی پس از افزایش نرخ ارز حفظ نموده اند.
به گفته وی، با وجود تلاش خودروسازان برای جهانی شدن، کاهش تعرفه واردات خودرو توسط نمایندگان مجلس، حذف نقطه اتکا گروه خودروسازان است، با سخت گیری در این شرایط دشوار به نتیجه ای نمی رسیم.
مدیرعامل سایپا دیزل معتقد است مجلس نباید حمایتهایی که از صنعت خودرو داشته است را در شرایطی که این صنعت بهترین وضعیت خود را در سخت ترین شرایط اقتصادی دارد قطع کند. وی تاکید کرد: واردات خودرو با توجه به سرمایه گذاری که خودروسازان در شبکه های خدمات پس از فروش و سایر بخشها کرده اند توجیه اقتصادی ندارد.
مدیرعامل سایپا دیزل درباره افزایش میزان گارانتی محصولات این شرکت گفت: این اقدام در راستای سیاست های کلان سایپا دیزل مبنی بر ارتقاء میزان رضایتمندی مشتریان از اول اسفندماه سال جاری به مدت یک ماه انجام میگیرد که طی آن به کلیه کسانی که یکی از 7 محصول این شرکت (که در این طرح ویژه قرار گرفته اند) را خریداری نمایند، میزان گارانتی شرکت تا سقف سه سال افزایش مییابد.
ملک ادامه داد: بر اساس تصمیمات اخذ شده، کلیه خریداران کامیون های ولوو FH و FM به میزان 3 سال یا 200000 کیلومتر، کامیون های رنو میدلام و البرز، کامیونت فوتون و میدی باس F33 تا سقف 2 سال یا 150000 کیلومتر و کامیونت آذرسان به میزان 1.5 سال یا 120000 کیلومتر از شرایط ویژه گارانتی اسفندماه شرکت سایپادیزل بهره مند می شوند.
مدیرعامل سایپا دیزل گفت: بر طبق مطالعات انجام شده یکی از مهمترین عواملی که در هنگام خرید خودرو برای خریدار مهم است، اطمینان از بهره مندی سرویس و خدمات پس از فروش مناسب می باشد که این امر خوشبختانه طی دو سال اخیر به عنوان یکی از سیاست های اصلی شرکت سایپادیزل مدنظر قرار گرفته است.
ملک اظهار داشت: شرکت سایپادیزل که تا چندی پیش از بحران های مختلف مالی و عدم تعامل با شرکای خارجی رنج می برد، اینک نه تنها مشکلات خود را حل نموده، بلکه صحنه دیپلماسی فعال عرصه صنعت نیز شده است.
وی ادامه داد: تحرک بوجود آمده در ساختار خودروسازان تجاری کشور بویژه شرکت سایپادیزل، مدیران ارشد شرکت های بزرگ رنو، ولوو و دانگ فنگ را مجاب کرد تا ضمن بازدید از دستاوردهای اخیر سایپادیزل، دیپلماسی فعال صنعتی کشور را به نظاره بنشینند.
ملک با بیان اینکه صادرات شرکت سایپادیزل امسال به رقم 26 میلیون دلار می رسد، گفت: این میزان صادرات در شرایطی از ابتدای سال تاکنون صورت پذیرفته که بحران جهانی و شرایط سخت رقابتی در بازارهای صادراتی، منجر به کاهش چشمگیر فروش خودروسازان جهانی در بازارهای بین المللی شده است.
مدیرعامل سایپا دیزل تصریح کرد: محصولات صادر شده به کشورهای آنگولا و عراق شامل کشنده ولوو FH440، کمپرسی ولوو FM440 مجهز به یونیت حمل زباله 16 متر مکعبی، کمپرسی رنو میدلام مجهز به تانکر آب 10 هزار لیتری، کامیونت فوتون مجهز به اتاق بار و تجهیزات بوده است.
وی گفت: رونمایی و افتتاح خط تولید دو کامیون جدید به نام های البرز و آذرسان و میدی باس F33، افتتاح 6 مرکز خدمات پس از فروش خودروهای سنگین در نقاط مختلف کشور، معرفی 119 کاربری مختلف حمل بار و آغاز بهره برداری از سامانه هوشمند تابلوهای اطلاع رسانی الکترونیکی در نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش سایپا دیزل در سراسر کشور از جمله طرح های جدید این شرکت بود که در سال 1388 توسط وزیر صنایع و معادن مورد بهره برداری قرار گرفت.