محمد کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: طبق آماری که گرفته شده، ایران رتبه خوبی در جهان در زمینه میزان سواد الکترونیک شهروندان خود ندارد و بسیاری از این شهروندان از نظر سواد الکترونیک بسیار ضعیف هستند.
وی عنوان کرد: سواد الکترونیک در کشور ما زیر 10 درصد است و درصد کمی از افراد که عمده آنها را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند، از نظر میزان سواد الکترونیک در جایگاه بهتری قرار دارند.
کرمی اظهار داشت: باید شرایطی فراهم شود که همه اعم از پیر و جوان و مرد و جوان با هر میزان سواد بتوانند در دوره های شهروند الکترونیک شرکت کنند زیرا این امر به نفع جامعه است و موجب پیشرفت اجتماعی می شود.
دبیر اجرایی ستاد آموزشهای نوین شهروندی مرکز آفرینی دانشگاه تهران بیان کرد: اگر در جامعه ای خدمات به صورت الکترونیک ارائه شود اما افراد برای بهره مندی از این خدمات، سواد الکترونیک نداشته باشند، عملا نتیجه چندان مثبتی حاصل نخواهد شد.
دبیر ستاد آموزشهای نوین شهروندی واحد آموزش الکترونیک مرکز توسعه نوآوری و کارآفرینی دانشگاه تهران گفت: تا پایان سال 88، حدود 230 هزار شهروند در کشور، دوره شهروند الکترونیک را به اتمام می رسانند.
محمد کرمی افزود: دوره شهروند الکترونیک تا کنون در چندین شهر اجرا شده که این شهرها در استان خراسان رضوی، خوزستان، آذربایجان شرقی و تهران هستند.
وی خاطرنشان کرد: این دوره در استان تهران در مناطق اسلامشهر، رباط کریم، گلستان و کرج اجرا شده است ضمن اینکه 230 هزار نفر یادشده پس از اتمام دوره و قبولی در آن، مدرک معتبر به همراه کارت ملی شهروند الکتروینک را دریافت می کنند.