به گزارش خبرنگار مهر در اراک، سید رضا موسوی شنبه شب در جمع خبرنگاران در اراک افزود: سال گذشته از سوی بخش خصوصی بالغ بر 55 میلیارد تومان هزینه صرف تبلیغات و آگهی برای اعزام توریست های ایرانی به خارج از کشور صورت گرفته است که در صورت هزینه این مبلغ برای معرفی جاذبه های داخلی برای جذب گردشگران خارجی آمار ورود گردشگر خارجی به داخل کشور افزایش چشمگیری خواهد یافت.
وی اضافه کرد: برخی مدعی این هستند که اجرای این طرح امکانپذیر نیست ولی با توجه به وجود جاذبه های مختلف کشور می توان با تبلیغات مناسب و معرفی این جاذبه ها زمینه را برای حضور بیشتر گردشگران خارجی به داخل فراهم کرد.
افزایش 30 درصدی مناطق گردشگری در نوروز 89
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه امکانات جدیدی از سوی این سازمان برای بازدید علاقمندان و مسافران نوروزی از اماکن دیدنی کشور فراهم شده است اظهار داشت: در نوروز 89 نسبت به نوروز 88 با تلاش صورت گرفته و بهره برداری از مناطق مختلف طبیعی و گردشگری کشور، 30 درصد به تعداد این مناطق افزوده شده است که این موضوع می تواند سبب جلب و جذب گردشگران داخلی و خارجی به این مناطق شود.
به گفته وی، هم اکنون 90 مرکز تفریحی، تاریخی، توریستی و گردشگری در کشور آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزی است.
جشنواره های بین المللی معرف جاذبه های ایرانی
موسوی در ادامه با اشاره به ضرورت معرفی جاذبه های ایرانی به مردم مناطق مختلف کشور و جهان بیان داشت: در این راستا حضور استان ها در نمایشگاه های بین المللی در دستور کار قرار گرفته است که می طلبد در این راستا با انجام تبلیغات پردامنه زمینه را برای بهره برداری مطلوب از این نمایشگاه ها فراهم کرد.
وی تاکید کرد: در سال جاری دو جشنواره بزرگ غذاهای ایرانی و نوروز و اقوام ایرانی برگزار خواهد شد و در این جشنوارها تلاش خواهیم کرد که همه ظرفیت های ایرانی را در قالب نمایشگاهی بزرگ به مردم جهان معرفی کنیم.
به گفته این مسئول، ایرانیان، ایتالیایی ها و چینی ها دارای تمدن غذایی هستند که باید با استفاده از تمدن غذایی خود در قالب جشنوارهای بین المللی که در تهران برگزار خواهد شد ایران را به ایران دوستان در سراسر جهان معرفی کنیم.
موسوی با بیان اینکه جشنواره نوروز و اقوام ایرانی نیز در سال جاری در تهران برگزار خواهد شد، اظهار داشت: در این راستا برای هر استان در فضایی به وسعت هزار متر مربع امکان معرفی آداب و رسوم، لباس، موسیقی، سوغات و فرهنگ بومی و محلی آن استان فراهم خواهد شد که انتظار می رود با برگزاری بین المللی آن فرصت کافی برای آشنایی گردشگران خارجی در مورد ایران فراهم شود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی در ادامه برگزاری جشن اقوام در گلستان، مجموعه های شنی در سواحل دریای خزر با حضور اقوام ساکن در سواحل این دریا، جشنواره آش های محلی در زنجان و برگزاری جشنواره آئین های عاشورایی در استان مرکزی را از راهبردهای این سازمان برای معرفی جاذبه های ایران عنوان کرد.
وی از تلاش این سازمان برای به ثبت رساندن دو فرهنگ ایران در فهرست آثار یونسکو خبر داد و گفت: ازدواج ایرانی و آئین های آن، غذای ایرانی و میراث طبیعی ایران از جمله آثاری هستند که برای ثبت آن در مجامع جهانی تلاش می شود.