چهار افسر آمريكايي متهم در رسوايي زندان ابوغريب بغداد براي رسيدگي به اتهاماتشان دوشنبه در آلمان در برابر قاضي حاضر خواهند شد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، چهار افسر متهم در رسوايي زندان ابوغريب بغداد پيش از محاكمه در دادگاه نظامي فردا در آلمان در جلسه رسيدگي به اتهاماتشان در مقابل قاضي حاضر مي شوند.

در اين جلسه به اتهامات سرجوخه " چارلز گرينر"، سرباز وظيفه فني " مگان آمبول"، گروهبان دوم " ايوان فردريك" و سرباز وظيفه فني " جوال ديويس" مبني بر تجاوز، ضرب و شتم، بد رفتاري  و مجبور كردن زندانيان به تجاوز به يكديگر، رسيدگي مي شود.

مدارك موجود در مورد اتهامات اين چهار افسر آمريكايي عكسهاي موجود از شكنجه زندانيان و بي هرمتي به اصول اعتقادي مسلمانان است و اين تصاوير كه موجب بر انگيخته شدن خشم تمام مردم دنيا به ويژه مسلمانان شد، در اوايل امسال براي اولين بار توسط رسانه هاي غربي منتشر شد.

طبق عكسهاي موجود از شكنجه ها، زندانيان مجبور به انجام سوء رفتارهاي جنسي مي شدند، از زندانيان عريان عراقي هرم انساني مي ساختند، با ترساندن زندانيان توسط سگ هاي وحشي كه كنار آنها مي بستند و استفاده از الكترودهاي برقي آنها را شكنجه مي كردند.

به گزارش مهر،در دادگاه هاي رسيدگي به اتهامات شكنجه گران زندان ابوغريب و عاملان اين جنايات همواره تنها افراد دون پايه اي محاكمه مي شوند كه تصويرآنها در عكس ها موجود است و همواره مقامات عالي رتبه ارتش آمريكا در ارتباط با اين جنايات مانند " دونالد رامسفلد" وزير دفاع آمريكا، " ركاردو سانچز" فرمانده سابق نيروهاي آمريكايي در عراق و " جانيس كارپينسكي" رئيس آمريكايي سابق زندان ابوغريب از اين اتهامات گريخته اند و همواره مهره هاي ريز قرباني مهره هاي درشتر شده اند.

در دادگاه دو روزه رسيدگي به اتهامات اين چهار آمريكايي، قاضي دادگاه گفته شاهدان اين شكنجه ها را مي شنود و به ديگر مدارك جمع آوري شده در مورد اتهامات اين چهار آمريكايي رسيدگي مي كند.

دادگاه رسيدگي به پرونده اين مجرمان به خاطر امتناع وكلاي مدافع آنها براي حضور در عراق به خاطر وضعيت امنيتي اين كشور در منهايم (Mannheim) در جنوب آلمان تشكيل مي شود.

مقامات نظامي آمريكا در منهايم در بيانيه اي اعلام كردند كه تشكيل اين جلسه رسيگي در آلمان تنها مورد رسيدگي به اين پرونده در اين كشور خواهد بود و بقيه جلسات رسيدگي در بغداد خواهد بود مگر اينكه قاضي دادگاه در انتهاي اين جلسه رسيدگي تصميم ديگري اتخاذ كند.