علی خاکپور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اجراء طرح "رف خوانی" در کتابخانه مجلس گفت: در این طرح که بعد از حدود 5 سال برای اولین بار و در روزهای پایانی اسفند گذشته اجراء شد، ما مخزن کتابخانه مجلس را که دربردارنده همه کتابهای چاپی (اعم از چاپ معمولی، سنگی و سربی) را به اصطلاح "رف خوانی" کردیم و در واقع کتابهایی را که به هر دلیل سر جایشان نبودند، احصاء کردیم.
وی با اشاره به تفاوتهای این طرح با وجین کتاب، افزود: در وجین ما کتابهایی را که با سیاست کتابخانه ناسازگار است، از قفسهها جدا میکنیم اما در طرح اخیر ما کتابهایی را که با توجه به زمان با امانت رفتن، باید در جای خود در قفسه میبودند و به هر دلیل نبودند، مشخص کردیم.
سرپرست مدیریت منابع کتابخانه مجلس با اشاره به وجود 370 هزار عنوان کتاب در مخزنهای این کتابخانه، اضافه کرد: در بررسی انجام شده مشخص شد که ماههای آذر و دی شلوغترین ایام امانت کتاب در کتابخانه مجلس بوده و البته تعدادی از کتابها هم عودت داده نشده است.
خاکپور گفت: کتابخانه مجلس شورای اسلامی برای امانت کتاب مراجعه کننده عمومی ندارد و تنها نمایندگان مجلس و تعدادی از کارکنان آن حق امانت کتاب را دارند.
این مقام مسئول در کتابخانه مجلس بدون ارائه آماری در این باره در عین حال تاکید کرد: ما در 5 سال اخیر حدود 8000 عنوان کتاب به نمایندگان امانت دادهایم که برخی از این کتابها یا جابجا شده یا اصلاً به کتابخانه برنگشته است.
وی همچنین از تکمیل گزارشی جامع در این باره و ارائه آن به رسول جعفریان رئیس کتابخانه مجلس در آینده نزدیک خبر داد.