عباس مشهدیزاده، مجسمهساز در مورد وضعیت هنرهای تجسمی در سال 88 به خبرنگار مهر گفت: فکر میکنم طراوتی که در10 سال گذشته در هنرهای تجسمی داشتیم، در سال 88 وجود نداشت ولی در مورد مجسمهسازی درخششهایی را شاهد بودیم .
وی در توضیح وضعیت مجسمهسازی گفت: سال گذشته نمایشگاههای انفرادی زیادی برگزار شد که از نظر کمیت و کیفیت آثار خوبی به شمار میرفتند.
مشهدیزاده همچنین سمپوزیوم مجسمهسازی توسط سازمان زیباسازی شهرداری را یکی از اتفاقهای مثبت سال گذشته ارزیابی کرد: در زمینه زیباسازی، منظرسازی شهری یا شهرآرایی، مجسمهسازی توانست نمود خوبی داشته باشد. این سمپوزیوم در نگارخانه برگ چشمانداز خوبی برای مجسمه داشت و برای شهر تهران یک رخداد موثر محسوب میشود.
این مجسمهساز با اشاره به اینکه چنین سمپوزیومهایی میتواند به عنوان سیاست تشویقی برای هنرمندان قرار بگیرد، افزود: سموپوزیوم مجسمهسازی میتواند برای مراکز استانها نیز یک سرمشق قرار بگیرد.
وی در مورد پیشبینی خود از هنرهای تسجمی در سال 89 عنوان کرد: همانطور که اسکی، در میان ورزشها گران است مجسمهسازی هم به عنوان یک هنر گران به شمار میرود چون به یک فضای سه بعدی نیاز دارد که شرایط متفاوتتری با دیگر هنرهای تجسمی میطلبد.
مشهدیزاده گفت: در مجسمهسازی ما به فضا، مواد، مهارت و هزینه نیاز داریم. داشتن فضا و مسائل مالی به عنوان دو عامل اصلی در این رشته بسیار مهم است. این امکانات باعث میشود، مجسمهسازی به یکی از مهجورترین هنرها تبدیل شود.
وی ارزیابی خود درباره اقتصاد هنر را چنین بیان کرد : در برخی از رشتههای هنرهای تجسمی خرید و فروش آثار رونق گرفته اما در مورد مجسمهسازی هنوز این اتفاق نیفتاده است ،ولی امیدوارم این رویداد هرچه زودتر روی دهد چون به مجسمهسازان جوان بسیار امیدوارم.