دكتر الياس نادران با اشاره به اظهارات برخي مقامات وزارت نفت مبني بر پايان يافتن بودجه واردات بنزين در سالجاري گفت: كمبود بودجه بنزين ناشي از سوء مديريت شركت پالايش و پخش فرآوردهاي نفتي است.

عضو كميسيون انرژي مجلس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر، افزود قبل از تعيين منبع براي تامين بودجه واردات بنزين براي شش ماه دوم سال، بايد مشخص شود كه شركت پالايش و پخش با وجود فروش 5/2 ميليارد دلار فرآورده نفتي چرا با كمبود اعتبار مواجه شده است.
نادران با تاكيد بروجود سوء مديريت در ساختار وزارت نفت گفت: گزارش عملكرد ماده 120 قانون برنامه سوم كه بر نحوه كاركرد شركت پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي دلالت دارد اصلا روشن نيست.
وي افزود: در اين ماده  آمده است شركت پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي مي تواند بخشي از نفت دريافت شده را به بنزين و بخش ديگري از آن را به فرآورده هاي نفتي تبديل، صادر و با بودجه حاصل از آن بنزين وارد كند.
به گفته وي، حساب و كتاب عملكرد اين شركت در اجراي اين ماده اصلا روشن نيست و به نظر مي آيد خطايي در آن صورت گرفته است چرا كه بودجه حاصل از صادرات نفت و فرآورده هاي نفتي سنگين كفاف واردات بنزين را مي داده است.
وي گفت: درحال حاضر روزانه 6/1 ميليون بشكه نفت خام تحويل پالايشگاهها مي شود كه سه چهارم از اين ميزان به بنزين تبديل و در داخل كشور مصرف مي شود و يك چهارم مابقي نيز كه فرآورده هاي نفتي هستند صادر و به فروش مي رسد.
وي افزود: بديهي است بودجه حاصل از فروش اين ميزان فرآورده ، جوابگوي 25 درصد كمبود بنزين كنوني كشور مي باشد.
نادران گفت: درسالجاري نيز بيش از5/2 ميليارد دلار فرآورده صادر شده، درحالي كه 5/1 ميليارد دلار بنزين وارد شده است.
وي در پايان گفت: اين امر نشان از سوء مديريت در وزارت نفت و شركت پالايش وپخش فرآورده هاي نفتي دارد، زيرا در چند سال اخير نبود يك مديريت فني و اقتصادي مناسب نتوانسته اهداف نظام را در اين بخش به طور كامل تامين كند.