"باراک اوباما" پیش از آغاز نشست هسته ای واشنگتن در حالی مدعی شد دسترسی گروههای تروریستی به سلاح هسته ای بزرگترین خطر برای آمریکاست که کشورش با داشتن هزاران کلاهک هسته ای کشورهای مخالف سیاستهای سلطه جویانه کاخ سفید را با این سلاحهای ویرانگر تهدید کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، رئیس جمهوری آمریکا ساعاتی پیش از آغاز نشست امنیت هسته ای در واشنگتن بر آنچه ضرورت جلوگیری از دستیابی تروریستها به سلاح هسته ای خواند تاکید کرد.

وی در دیدار با "یاکوب زوما" همتای آفریقای جنوبی خود در تلاش برای گمراه کردن افکارعمومی جهان از هزاران کلاهک هسته ای که آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان متحد راهبردی کشورش در اختیار دارد و کشورهای مستقل و ضد آمریکایی صهیونیستی با این سلاحها مورد تهدید قرار گرفته اند، مدعی شد که دسترسی این گروهها به سلاحهای کشتار جمعی و به ویژه هسته ای بزگترین تهدید برای آمریکا است.
 
رئیس جمهوری آمریکا گفت: ما می دانیم که گروههایی مانند القاعده به دنبال دسترسی به سلاحهای هسته ای هستند. اوباما همچنین هدف نشست واشنگتن را جستجوی ساز و کاری برای مقابله با این مسئله عنوان کرد.
 
به زعم اوباما، خطر احتمالی انفجار بمب اتمی در نیویورک، لندن و یا ژوهانسبورگ همچنان به قوت خود باقی است و باید راهی برای ایجاد امنیت در برابر چنین خطری اندیشیده شود.
 
 دولت اوباما اعلام کرده که به دنبال مجاب کردن جامعه جهانی برای ایجاد مکانیسمی جهت کنترل سلاحهای هسته ای طی 4 سال آینده است. نشست دو روزه امنیت هسته ای امروز دوشنبه با حضور سران بیش از 40 کشور جهان در واشنگتن آغاز به کار می کند. گفتنی است کشورهای ایران و کره شمالی به این نشست دعوت نشده اند.
 
این در حالی است که اوباما هفته گذشته در معرفی راهبرد هسته ای جدید دولت خود با تهدید هسته ای کشورهای مخالف نظام سلطه و صهیونیسم و در راس آنها جمهوری اسلامی ایران گفت: زرادخانه عظیم هسته ای که ما آن را از دوران جنگ سرد به ارث برده ایم مشخصا برای مقابله با چالشهایی که از سوی عاملان انتحاری و کشورهای غیر دوستی که در پی ساخت سلاح هسته ای هستند، مفید است.
 
جالب اینجا است که در استراتژی جدید هسته ای آمریکا فقط کشورهایی از خطر تقابل هسته ای با این کشور در امان هستند که برنامه هسته ای نداشته باشند. به دنبال این سخنان نیز "رابرت گیتس" وزیر دفاع آمریکا مدعی شد که این اظهارات پیام روشنی برای ایران و کره شمالی داشته است.
 
البته مقامهای غربی و در راس آنها آمریکایی ها بارها در تلاش برای بدبین کردن افکارعمومی جهان به برنامه هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران، این برنامه را که آژانس بین المللی انرژی اتمی بارها بر مسالمت آمیز بودن آن تاکید کرده همردیف برنامه های نظامی کره شمالی قرار داده اند.