صابر فیضی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انجام مراحل پایانی ایجاد خدمات ارتباطی پیشرفته (ACS) در کشور که شامل سرویسهای مختلفی همچون IP-TV می شود گفت: ارائه IP-TV مستلزم تهیه محتوا برای انتشار، مدیریت محتوا و رساندن آن با کیفیت و امنیت مناسب به کاربر نهایی است. برای این منظور شبکه تست شده و منتظر دریافت محتوا از سازمان صدا و سیما هستیم.
وی گفت: کانالهای انتقال تصویر شبکه برای این ارائه این سرویس آماده است و به محض دریافت اطلاعات و محتوای مورد نظر از سازمان صدا و سیما این سرویس به متقاضیان عرضه خواهد شد.
فیضی در مورد سرویس پخش فیلم و ویدئو از طریق شبکه اینترنت (VOD) که یکی از کاربردهایIP-TV است گفت: ارائه سرویس ویدئو درخواستی به مشتریان نهایی شده است و در این زمینه با توجه به محتوای مذکور با وزارت فرهنگ و ارشاد وارد مذاکره شده ایم.
وی خاطرنشان کرد: سرویسهای فوق به زودی قابل ارائه به مشترکان خواهند شد.
به گزارش مهر، IP-TV به ارسال و پخش برنامههای تلویزیونی برای مشترکان از طریق زیرساخت باند وسیع و توسط پروتکل اینترنت گفته میشود.
IP-TVیک پدیده جهانی است که فرصتی را برای شرکتهای مخابراتی جهت استفاده بهتر از زیرساختهای خود به منظور ارسال ویدئو و محتوای دیجیتال روی شبکههای IP فراهم کرده است.
امروزه بسیاری از سرویسدهندگان باند وسیع ارائه سرویسهای نوین تلویزیونی را روی شبکههایIP آغاز کردهاند. به علت توسعه باند وسیع و پیشرفتهای چشمگیر در ارائه فناوریهایی چون ADSL2+ که توان پخش محتوای چندرسانهای را با کیفیت بالا دارند بازار IP-TV پتانسیل بسیار خوبی برای رشد پیدا کرده است.
پخش دیجیتالی تلویزیون، ویدئو بر طبق تقاضا، فیلم بر طبق تقاضا که کاربران از یک" بانک فیلم"، فیلم مورد علاقه خود را انتخاب میکنند، برنامهها و محتواهای ذخیره شدهای که لزومی به مشاهده بهنگام آنها نیست و کاربر میتواند آنها را دانلود و سپس مشاهده کند، سرویسهای تلفنی گوناگون، دسترسی به اینترنت و آموزش از راه دور از جمله کاربردهای IP-TV است.