استان تهران - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل گروه مپنا گفت: مپنا تاکنون 130 واحد توربین بخارو گازی تولید کرده است.

عباس علی آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: گروه مپنا با 16 سال سابقه فعالیت، هم اکنون بزرگترین سازنده کلیه تجهیزات نیروگاهی در منطقه خاورمیانه بوده و در این راستا تا کنون نزدیک به 130 واحد توربین بخار و گازی تولید کرده است.

وی ادامه داد: همچنین این گروه تاکنون بیش از 170 واحد ژنرانور، حدود 50 واحد بویلر بازیاب حرارتی، 12 واحد بویلر متعارف و حدود 130 واحد تجیهزات برق و کنترل تحت لیسانس زیمنس و   و آنسالدو تولید کرده است.

این مسئول بیان کرد: همچنین مپنا با سرمایه گذاری در زمینه احداث نیروگاه های خصوصی، تاکنون هفت نیروگاه خصوصی به ظرفیت شش هزار و 216 مگاوات احداث کرده و در دست احداث دارد.

مپنا 29 شرکت زیرگروه دارد

علی آبادی اظهار داشت: گروه مپنا، مجموعه‌ای یکپارچه از بنگاه های اقتصادی، متشکل از شرکت مادر و 29 شرکت زیرگروه است که در زمینه توسعه و ساخت پروژه‌های نیروگاه حرارتی، نفت و گاز، حمل و نقل ریلی و  صنایع مرتبط دیگر به صورت پیمانکار اجرایی کلید در دست (EPC)، سرمایه‌گذاری خصوصی و همچنین به عنوان سازنده تجهیزات مرتبط فعالیت می‌کند.

وی عنوان داشت: در مدت 15 سال فعالیت مستمر از آغاز تاسیس در سال 1371، مپنا 86 درصد از ظرفیت شبکه برق کشور با رقمی بیش از 52 هزار مگاوات را مهندسی، تامین تجهیزات، احداث یا سرمایه‌گذاری و اجرا کرده و یا اجرای آنها را در دست انجام دارد.

این مسئول خاطرنشان کرد: گروه مپنا به عنوان سرمایه‌گذار و مجری پروژه‌های نیروگاهی و صنعتی خصوصی (IPP)، هم اکنون چندین پروژه خصوصی را در چارچوب دو روش "ساخت، بهره‌برداری و واگذاری یا BOT" و "ساخت، تملیک و بهره‌برداری یا BOO" با ظرفیت حدود 9 هزار مگاوات و ارزش بیش از چهار میلیارد دلار در دست اقدام دارد.
 
شرکتهای زیرمجموعه مپنا فعالیتهای گسترده ای را انجام می دهند
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود نیز افزود: شرکتهای زیرمجموعه مپنا فعالیتهای گسترده ای را انجام می دهند و بخشی از نیازهای صنعتی کشور ا تامین می کنند.
 
علی آبادی ادامه داد: شرکتهای زیرگروه مپنا، سازنده توربینهای گازی و بخاری و تجهیزات کمکی آنها، توربوکمپرسور، پره توربین، ژنراتورهای حرارتی و آبی، بویلرهای بازیافت حرارتی (HRSG) و معمولی، سیستمهای کنترل و الکتریک نیروگاه و همچنین لکوموتیوهای باربری و مسافری هستند.
 
وی عنوان داشت: در پاسخ به رشد و توسعه بازار برق و بمنظور حمایت از پروژه‌های نیروگاهی خصوصی، گروه مپنا اخیراً "خدمات پس از فروش" و "بهره‌برداری، تعمیر و نگهداری " نیروگاهها را نیز به حوزه  فعالیتها و خدمات خود افزوده است.
 
گروه مپنا طی سالهای اخیر بر دامنه فعالیتهای اقتصادی خود افزوده است
 
این مسئول اضافه کرد: در راستای پیشبرد اهداف استراتژیک و به منظور بکارگیری ظرفیتهای موجود و مزیتهای نسبی متعدد، گروه مپنا طی سالهای اخیر بر دامنه فعالیتهای اقتصادی خود افزوده و وارد دو حوزه جدید کسب و کار گردیده است:
 
علی آبادی ادامه داد: فعالیت در عرصه طرحها و صنایع نفت، گاز و پتروشیمی از جمله ساخت پالایشگاه، مجتمعهای پتروشیمی، تاسیسات خطوط انتقال گاز، تاسیسات جانبی برق و بخار (یوتیلیتی) و... به طور جدی در برنامه اجرایی این گروه قرار گرفته است.
 
وی بیان کرد: ساخت لوکوموتیوهای باری و مسافری و تجهیزات جانبی آنها با همکاری تنگاتنگ شرکتهای معتبر بین‌المللی به منظور ایجاد جهش در ظرفیتهای حمل و نقل ریلی کشور از دیگر عرصه‌های نوین فعالیت این گروه است.
 
مپنا با ورود به بازار سرمایه اهرمهای جدیدی جهت تجهیز منابع مالی پیش بینی کرده است 
 
علی آبادی اظهار داشت: در چشم‌اندازی چنین گسترده از عرصه‌های کسب و کار، مپنا با ورود به بازار سرمایه (بورس اوراق بهادار) اهرمهای جدیدی جهت تجهیز منابع مالی و مشارکت بخش خصوصی در پرتو اهداف شرکت پیش‌بینی کرده است
 
وی یادآور شد: کسب رضایت فراگیر مشتریان با اجرای مستمر برنامه‌های ارتقای خدمات و محصولات، رویکرد نوین بازاریابی گروه مپنا به عنوان یک سازمان پویای متمایز در عرصه رقابتی امروز است.