به گزارش خبرگزاری مهر، وال استریت ژورنال در گزارش خود که توسط چارلز لوینسون آماده شده می نویسد : مقامات ارشد و سازمان های امنیتی اسرائیل در مورد لزوم حمایت آمریکا از تل آویو در صورتی که قصد ماجراجویی در برابر ایران را داشته باشند دچار اختلاف نظر شده اند.
در همین رابطه برخی از مقامات بلند پایه رژیم صهیونیستی در سخنانی گفته اند : نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد آمریکا قصد زندگی در کنار ایران هسته ای را دارد و این در حالی است که رژیم اسرائیل این موضوع را قبول ندارد.
به نوشته این روزنامه، نگرانی رژیم اسرائیل درباره قبول ایران هسته ای از سوی آمریکا زمانی قوت گرفت که چند روز قبل "رابرت گیتس" وزیر دفاع آمریکا درگزارشی به کاخ سفید از نبود استراتژی مناسب در واشنگتن برای مقابله با برنامه هسته ای ایران ابراز نگرانی کرده بود.
پس از انتشار این مطلب روز یکشنبه هفته جاری "مایکل مولن" رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اعلام کرد که اقدام نظامی علیه ایران آخرین گزینه آمریکا خواهد بود.
وال استریت ژورنال می نویسد: اسرائیل اعلام کرده که از تلاش آمریکا برای اعمال تحریم جدید علیه ایران حمایت می کند اما از ضعیف بودن تلاش های دیپلماتیک برای اعمال این فشار بر تهران انتقاد می کند.
لوینسون در ادامه مطلب خود می نویسد : دودستگی در کابینه اسرائیل در مورد لزوم حمایت آمریکا از اقدام علیه ایران در حالی رخ داده که روابط تل آویو و واشنگتن پس از تصمیم اسرائیل برای ادامه شهرک سازی در سرزمین های فلسطینی موجب ناراحتی مقامات کاخ سفید شد به نحوی که واشنگتن آن را عاملی بازدارنده برای پیشرفت روند صلح خاورمیانه نامید.
این روزنامه در ادامه ذکر دلایل خود برای اثبات شکاف در روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی می نویسد: اسرائیل اعلام کرده که ایران ظرف یک سال می تواند به کلاهک هسته ای دست پیدا کند و در صورتی که تهران تصمیم بگیرد از این کلاهک علیه اسرائیل استفاده می شود اما کارشناسان غربی و آمریکایی معتقدند که ایران بیش از یک سال تا رسیدن به تسلیحات هسته ای فاصله دارد و این در حالی است که هنوز درباره ماهیت نظامی بودن برنامه هسته ای ایران تردیدهای زیادی وجود دارد.
وال استریت ژورنال با جمع بندی این موارد می نویسد : مطالب ذکر شده موجب پیدایش این ترس در نزد مقامات اسرائیلی شده که اگر تحریم جدید نیز نتواند برنامه هسته ای ایران را متوقف کند آنگاه موقعیت آمریکا و اسرائیل در برابر ایران تضعیف می شود.
فرماندهان ارشد ارتش آمریکا در مورد هر گونه ماجراجویی علیه ایران می گویند: این حمله عواقب زیادی به همراه خواهد داشت و موجب عکس العمل تهران شده و موقعیت منافع آمریکا در منطقه خاورمیانه را به خطر می اندازد. علاوه بر آن این حمله احتمالی میزان حملات حزب الله لبنان و حماس را علیه اسرائیل افزایش می دهد. برای مثال دریادار مولن بارها اعلام کرده که حمله به ایران عواقب وحشتناکی خواهد داشت.